Skocz do zawartości

Jaki widok kamery najbardziej lubisz w grach Resident Evil?  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki widok kamery najbardziej lubisz w grach Resident Evil?

• Kamera zza pleców postaci (TPP)
    • Widok pierwszoosobowy (FPP)
    • Stała kamera - Fixed Camera Angles (stare klasyczne RE)
    • Nie mam preferencji / zależy od gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cyberpunk 2077? A nie czekaj 😅😉

6 godzin temu, Vulc napisał(a):

Zabawne jest, że gra na dobrą sprawę dopiero startuje, a już niektórzy tłumaczą dlaczego NIE powinna się podobać, projekt gry jest zły, ta scenka zła, temte skrypty jeszcze gorsze. Dajcie kuźwa ludziom zagrać. :E

Złoto 😁

• Upvote 1
Opublikowano
6 godzin temu, Vulc napisał(a):

Zabawne jest, że gra na dobrą sprawę dopiero startuje, a już niektórzy tłumaczą dlaczego NIE powinna się podobać, projekt gry jest zły, ta scenka zła, temte skrypty jeszcze gorsze. Dajcie kuźwa ludziom zagrać. :E

539754065_1286733226796403_838523058604101490_n.thumb.jpg.7603a521c8dfddbf698be3ce52c4ebc2.jpg

• Haha 5
Opublikowano
8 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

Ale ryzykować co? Ty zdajesz sobie sprawę, że z samym loginem i hasłem nie zrobisz kompletnie nic poza zalogowaniem się na konto? Aby jakąkolwiek zmianę wprowadzić na koncie MUSISZ mieć dostęp do maila lub telefonu. 

P.S. Mam wrażenie, że połowa z Was nie rozumie platform z których korzystacie na co dzień. 

To moja ostatnia wypowiedź tutaj na temat dawania komuś danych do logowania Steam, bo robi się niezły OT. To, że żyjesz pod kamieniem i nie śniły Ci się metody przejmowania kont, nie znaczy że nie jest to możliwe(słynne włamanie się na konto bankowe dziennikarza w UK mając podany jedynie nr konta).

Podałem przykład przejęcia konta Steam mającego 2FA, gdzie teoretycznie nie jest to możliwe, ale jednak się zdarzyło. Samo to, że na koncie Steam masz jawnie podany adres e-mail powoduje, że można spróbować go przejąć.

Opublikowano

Kurcze, korci żeby kupić i ograć, ale jednak się trochę boję czy serce wytrzyma :D 

Przełączanie między Grace a Leonem dzieje się automatycznie w ramach fabuły czy można kiedy się chce lub też wybrać swojego protagonistę na początku? Jakoś nie śledziłem informacji na temat dwójki bohaterów i tego jak to działa

Opublikowano
9 godzin temu, Qrdello napisał(a):

@caleb59 dawno musiałeś nie korzystać z klucza od nVidii. Ja jakoś po premierze Alana Wake'a 2 zakupiłem na olx taki klucz od gościa z rtxem 4070 czy jakoś i też chłop musiał u siebie na swoim kompie przeklikać. Jedyne czego nie było to bezpośrednia integracja appki nvidia z steamem i dodanie w ten sposób gry do konta. Chociaż jak dodawałem arc raiders w październiku ze swojego rtxa, to już to było.

Ciekawe dawno nie sprawdzałem :E ale z tego co wiem nie było i nie ma AL2 na STEAMIE.

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, azgan napisał(a):

Złoto 😁

Godzinę temu, Lypton napisał(a):

539754065_1286733226796403_838523058604101490_n.thumb.jpg.7603a521c8dfddbf698be3ce52c4ebc2.jpg

Tak wyglądała zmiana mojego nastroju, a "ludolodzy" akurat będą chwalić tą grę. ;)

17721776653764390365224819962375.jpg.8d96856416a31cfc990d4a8084167507.jpg

Edit. Doprecyzuję jeszcze raz, aby nie wykrzywiać mojego stanowiska.

Pominąłem większość fragmentów Grace i jeśli coś dobrego ostało się to właśnie tam, dlatego nie da się zauważyć wad w pierwszych dwóch godzinach.

Edytowane przez musichunter1x
Pisane z tel ale już literówki poprawione ;)
Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/401679/resident-evil-requiem-z-genialnym-sukcesem-na-steam-fantastyczny-wynik-na-premiere.html

https://www.ppe.pl/news/401665/resident-evil-requiem-to-pierwszy-pokaz-pssr-2-0-na-ps5-pro-gra-zapewnia-zupelnie-nowa-jakosc.html

Co jednak najciekawsze, w materiale Digital Foundry czuć wyraźne niedopowiedzenia. Dziennikarze mówią o „zaskakująco zaawansowanym” skalowaniu obrazu na PS5 Pro, chwalą jakość rekonstrukcji i sugerują, że wkrótce podzielą się „pewną niespodzianką” związaną z technicznymi detalami.

Opublikowano
14 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

Ale czym ryzykować? Daje te loginy ruskim na potęgę jak mi aktywują klucze czy cokolwiek innego. Co ktoś taki może Ci tam zrobić bez dostępu do maila? Chyba tylko więcej gier extra nakupować XD

Gry mozna permanetnie usuwac nawet zakupione, wiem bo sam czsaem usuwam z biblioteki. Nie trzeba do tego maila. 

Opublikowano
10 godzin temu, MroczneWidmo napisał(a):

Taki kupon? :) Jak tak to z wersji pudełkowej. Przypuszczam, ze to glowne zrodlo od kluczykarzy

Z instant gaming dostalem zwykly klucz doskpiowania i wklejenia na steam. U nich tylko raz skan dostalem a prawktycznie wszytskie gry mam od nich, rzadko ale jeszcze czasem z Eneba. 

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, samsung70 napisał(a):

250 000 graczy w tej chwili na samym Steam. a ja po robocie bede jednym z nich :D

Dobiło do 267 kloca. W weekend 350 tys. jest pewnie do zrobienia.

Oczywiście już jest to największa steamowa premiera w historii marki.

Edytowane przez Lypton
Opublikowano (edytowane)

Side pisał, że w samym PT jest różnica 4.5% na plus w Alan Wake 2. Ja wiem, że to inna gra ale wychodzi na to, że ogólnie poprawili wydajność PT w tych nowych sterownikach. Poza tym możliwe, że dzięki dodanemu profilowi gry ogólna wydajność też nieco skoczy.

Do tego dochodzi wsparcie Shader Model 6.9, DXR od Microsoftu.

Edytowane przez caleb59
Opublikowano
20 minut temu, caleb59 napisał(a):

Nie odpalam tej gry dopóki nie zobaczę poprawionych 595.59 od Nvidii.

A co z nimi nie tak? Gram na nich parę h i nic.

A jak ktoś ma dropy to wyłączcie wysyłanie danych do Capcomu.

Opublikowano
Godzinę temu, userKAMIL napisał(a):

Ale jednym kliknięciem możesz je sobie przywrócić.   

musisz wysłać zgłoszenie do supportu steama a nawet i wtedy nie jest pewne czy przywrócą ci grę do biblioteki