Podatek od zakupów powyżej 1000zł online - chore!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja nie mam nic do PVP, ale nie lubię pomieszanego pvp z pve, tak samo jak we World of Warcraft, gdzie są mapy właśnie pvpve, jak chcę PVP to wchodzę w odpowiednie tryby jak arenka itd. Tutaj ten pomysł z flagą pvp, albo osobne serwery dla pvp. Wtedy kupię gierkę, na razie czekam na rozwój wydarzeń, co twórcy zaoferują na dłuższą metę(rozwój). Dlatego w cod/bf wolę te zwykłe tryby aniżeli tzw Warzone. -
Przez VRman · Opublikowano
No w sumie racja. Ale na szczęście ich zostawiliśmy w historii, a ci "wierni" w 2025r. nie widzą w tym problemu i jeszcze zabraniają mówić innym o tych faktach i co gorsza nie widzą w ogóle niczego złego w takim odrażającym zachowaniu, choć oni mówią, że już spoko, bo nie brakuje aż tyle tylko kilka lat -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Ciekawe co po 6 latach od tamtych wydarzeń u Loli 🙂 -
Przez Kaczkofan · Opublikowano
Uległem pokusie sprawdzenia co tam nowego spłodziłeś, ale spokojnie - to już ostatni (no, przedostatni raz). -
Przez galakty · Opublikowano
Mi zostało 1 zadanie w wieży kontrolnej, niestety przez przypadek sprzedałem klucz i nie mogę znaleźć drugiego. Większość warsztatu mam na 2 trochę na 3, ale bez planów i tak nie ma co tworzyć na tym etapie. Ekwipunek zawalony, kasy ponad 200k i nie mogę już rozszerzyć bardziej. PvP byłoby ok gdyby można było wybrać czy chcesz, czy nie. To jest największy problem. Coś jak w D4 mogliby zrobić, że jak ktoś chce PvP to ma flagę albo cały serwer jest nastawiony na PvP bądź PvE. Jak ktoś robi trudne zadanie to nie chcę mu przeszkadzać, ale czasem ktoś wali do mnie w plecy i to wkurza bo wcześniej go ominąłem bez strzelania. Stella Montis jest trudna nawet bez PvP, najgorzej jak pokonasz jakiegoś bota, ledwo żyjesz i Cię ubija jednym strzałem. I powtarzam nie miałbym problemu z tym gdybym się godził na PvP.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi