WYŁĄCZENIE CROSSPLAY W BATTLEFIELD 6:
wejdz w dokuments/battlefield 6/settings/steam/PROFSAFE profile i dodaj/zmień wartość GstGameplay.CrossPlayEnable 0
(z 1 na 0)
Jeżeli chodzi o mnie z "normalnych" piw to piję żywca i okocim mocniejsze to Jabłonowo albo kuflowe mocne ale moje ulubione z poskich piw to Okocimski
porter (mój stary woli żywieckiego porterka) niezłe też są Tatra zwykła jak i mocna albo Harnaś Kiedyś na Słowacji piłem Velvet też był niezły ale w W-wie
raz go tylko niestety spotkałem tylko raz , z Lidlowskich to niezły jest Perlenbacher zarówno zwykły jak i bawarski a z pieronkowych to kustosz ale mocny
a, jak jestem u teściowej w monachium to smakują mi niemieckie piwa bawarskie głównie Paulaner
Coraz śmieszniejszy / smutniejszy ten wątek. Nagle starcza laptop starcza pad i konsola, i cinematic experience, kazdy prol powinien to lubić bo przecież jak nie konsola, to koniecznie X3D, 240 klatek i frajerzy z RTX, nie ma niczego pośrodku, żadnych 60-90-120 klatek żadnego 1440p, kryzys dotyczy tylko frajerów albo nikogo, no i jedni i drudzy muszą pokazać że są lepsi.
W sumie cieżko sie z Toba nie zgodzic w kartach 12/16GB raczej mniej istotne Jednak przy kartach 8GB czesto jest vramu pod korek, i tam juz te 100MB lepiej miec niz nie miec A jak dodasz np. jakies sterowniki gdzie tez te 100-150MB mniej bierze to juz masz 250MB. No jakby nie bylo to na karcie 8GB to jest jakas roznica.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź