Tomek_ITH 317 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października (edytowane) Gra po kilkudziesięciu minutach ma wycieki pamięci. Vram dobija do 15gb. Sporo ludzi ma z tym problem. Edytowane 11 Października przez Tomek_ITH 1
Phoenix. 4 713 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października ⚠️ #BF6 daje każdemu, kogo dotknęła awaria aplikacji EA APP (PC), 12 wzmacniaczy sprzętu i 12 wzmacniaczy do kariery na 60 minut! ⚠️Dodatkowo wszyscy poszkodowani otrzymają darmowy, sezonowy karnet bojowy, a posiadacze edycji Phantom dostaną za darmo karnety bojowe z sezonu 1 i 2 🔥 ♦️Activision przez lata problemów z Dev Errorami nigdy nie dał żadnego karnetu za free 😬😏 6
Pentium D 1 159 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Coś z botami odpaliłem na rozgrzewkę Aż mi się czasy COD MW przypomniały. 1
raul_ole 153 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Mam wrażenie że za szybko ucieka magazynek, pół magazynka trzeba poświęcić na jedną osobę. Wogole bardzo codowaty jest
Pentium D 1 159 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Jakby kogoś interesowały fpsy na moim konfigu . Wysokie 1440p. Zebrane podczas napierdzielanki której wyniki są post wcześniej. Proc mi się deczko grzeje Chyba pora odkurzyć filtry na froncie obudowy. 1
ghostdog 900 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Pograłem trochę w MP (9lvl) i godzinkę w SP. Kampanię mogę określić jednym słowem "zbędna". Może coś późnej się rozkręci. Zamiast tracić czas i zasoby na tryb SP mogli zrobić 2-3 dodatkowe mapy. Natomiast MP jest ok, gra się przyjemnie choć nie czuć współpracy. Ile to razy człowiek musiał czekać na amunicję lub aby medyk przebijający obok konającego mnie łaskawie wbił szprycę. Dynamika jest tak duża, że wrogowie wypełzają jak karaluchy ze wszystkich miejsc 1
Tomek_ITH 317 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Oczywiście wyszukiwanie map nie działa. Losuje mnie do tych, których nie zaznaczyłem.😂 1
babayaga 136 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Jakie tryby gracie? Ja jak wszedłem na przełamanie, to momentalnie wróciłem na podbój. Podbój wydaje się bardziej "spokojny", nie ma aż takiej sieczki strasznej. 1
noah 45 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Widzę ,że wszystko jest dostępne ale gdzie mam wejść aby zobaczyć co dostałem oprócz kopa w cztery litery za zakup proordera 1
Pentium D 1 159 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Przełamanie jest spoko. Niecałe 2 godziny ograne i mi starczy na teraz. Muszę sobie klawisze popatrzeć bo raz miałem okazję chłopa połozonego odciągnąć a nie wiedziałem co kliknąć Muszę też zobaczyć jakie gadżety mają poszczególne klasy i co robią. v Godzinę temu, Tomek_ITH napisał(a): Gra po kilkudziesięciu minutach ma wycieki pamięci. Vram dobija do 15gb. Sporo ludzi ma z tym problem. Nic takiego nie miałem, max 8,3 GB.
Fenrir_14 825 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Jprdl, obudziłem się i nie mogę zasnąć bo ciągnie do BF'a pomimo przespania nie pełnych 6ciu godzin @noah chyba musisz poprostu klikać po wyposażeniu żeby zobaczyć co Ci tam odblokowało. Trzeba przyznać że mało czytelne są te gifty bo sam nie wiem czy jest jakieś zbiorcze podsumowanie poza wiadomościami od EA na skrzynce.
caleb59 1 621 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Pytanie do wszystkich, którzy kupili grę w formie klucza z promocji Intela. Dostaliście do tego dostęp?
Kadajo 7 406 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Ktoś wie, jak skalować interfejs, bo w menu widzę tylko skalowanie ikonek ?
noah 45 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października (edytowane) Naszywkę grabarza znalazłem klikając wyposażenie potem na dole wygląd.Jeszcze reszta jakby ktoś znalazł to niech podpowie. Edytowane 11 Października przez noah
noah 45 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października (edytowane) Nie kupiona w EA app -dobra wszystko jest japa też zmieniona Edytowane 11 Października przez noah
caleb59 1 621 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października A to mnie nie interesuje w takim razie. Coś czuję, że zmieniła się polityka zakulisowo - zawsze było tak, że klucze z promocji dostawały wszelakie bonusy preorderowe a tutaj wiedzę, że można będzie pocałować się w dupę. Taki sam numer ostatnio odstawił Techland w Dying Light The Beast i tam też brakuje preorderowych bonusów.
Funky Koval 125 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Ej a jak ustawić żeby grac tylko facetem? Ciagle mi babe przy respie wybiera
Joloxx9 941 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 3 minuty temu, Funky Koval napisał(a): Ej a jak ustawić żeby grac tylko facetem? Ciagle mi babe przy respie wybiera Też tak mialem i mnie to niebity nie wkurzało.
Reddzik 2 762 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Zadanie na discordzie Ja też wczoraj nie znalazłem bonusów za preorder za kod intela. 1
VoitTec 30 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października 29 minut temu, caleb59 napisał(a): Pytanie do wszystkich, którzy kupili grę w formie klucza z promocji Intela. Dostaliście do tego dostęp? Nie dostałem. 1
caleb59 1 621 Opublikowano 11 Października Opublikowano 11 Października Wersja Steam też ma swoje fazy. To nie jest tak, że EA App najgorsza.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź