Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jeden pisze, że przeciwników trudno dostrzec. Dół.

Drugi pisze, że kolory są żywsze. Radość.

Kurde, same sprzeczne sygnały. Można prosić o taga jeśli kiedyś się coś zmieni z widocznością? Czy to w formie opcji czy może zrobią osobne serwery (taa. na pewno) do grania z postaciami bardzo wyraźnymi na tle reszty.

Chciałbym też wiedzieć czy gra obsługuje USB polling rate 8000Hz dla myszek, czy nie obsługuje.

Tymczasem może to kogoś zainteresuje:

Podpisuję się obiema nogami pod tym co gość mówi w tym miejscu, gdy zaczyna mówić o filtrach i kolorach:  https://youtu.be/HToJ30kc0PE?t=1029

Edytowane przez VRman
Opublikowano (edytowane)

Już na czacie pisałem... bo wziąłem EA Play Pro na miecha, obadać FC EA 26 i BF6...

nie mogę, nie potrafię zrozumieć tej gry i w sumie zachwytu nad nią - no ładna, rozwałka itd... ale nie kumam, recoil chory, upgrade broni mega wolny, do tego o ile nie strzelam gnatem wielkim z taśmą z 5 metrów, to nikt nie chce umierać, a weź traf kogoś z 50-80 metrów nie-snajperką to już w ogóle.

Albo strzelasz w głowę i jednak nie pada...

No i gdzie jest HC? Przecież to jest jakiś chory grind...

W becie się jakoś lepiej w to grało - jakby gnaty nie były na tak podstawowym poziomie.

Ja ich - 5 sekund muszę zabijać, oni mnie - gościu ładowany przeze mnie karabinkiem tym nie z taśmą - odwraca się normalnie na lajcie w moją stronę, 0,3 sekundy strzału i zdycham.

Przecież jak w kogoś strzelasz, to powinien być efekt jakiś na tej osobie, że aż tak super się nie odwraca, itd. a nie, że nic...

Edytowane przez Sponsi
Opublikowano (edytowane)

Fakt że head to powinien być trup na miejscu a nie kilka strzałów. Jak masz 100 hp, broń zadaje 25 obrażeń a przelicznik za łeb to x1,34 chyba to to jest śmieszne. Głowa powinna być za więcej. 

Podstawowa broń szturmowca m433 - upgrade lufa dłuższa o chyba 4,5 cala dodaje 300 m/s do prędkości pocisku co jest nierealne. Prędkość pocisku wzrasta do ponad 800 m/s a obrażenia bez zmian. 

Edytowane przez Pentium D
Opublikowano
Godzinę temu, Dziarson napisał(a):

Tylko suport tak sie gra w BF nie wszycy mogąleżeć na skale :D 

O co chodzi z tym leżeniem na skale? ^^

Ja śmigam team dm no i po kliku killach nagle trzeba kombinować bo ammo nie ma :E

Opublikowano (edytowane)

EA to są jednak goście. :E Tak zrobić by nie można było znaleźć możliwości zgłoszenia im błędów to jest jakiś wyższy level krętactwa. Nie potrafię ni jak znaleźć formularza zgłoszeniowego by wysłać im ticket.

Nie ma ticketów od graczy = nie ma problemów. :E 

Edytowane przez caleb59
  • Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Pentium D napisał(a):

No rzucasz sobie torbę z ammo obok siebie i masz amunicji na kilka minut kampy.

Zależy kim gra przecież. Nie każdy gra wsparciem

9 minut temu, caleb59 napisał(a):

Nie ma ticketów od graczy = nie ma problemów.

Powinno być wbudowane w grze zgłaszanie ticketów.

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, Funky Koval napisał(a):

Dobrze a teraz na serio. Niech ktoś mi łaskawie napisze jak przypisać męskiego operatora do każdej z klas postaci na stałe. Nienawidzę grać jako baba

mam to samo strasznie mnie irytuje jak mi baby wrzeszczą do okoła 

Mam taki problem że im dłużej gram tym gra zabiera wiecej vram i po paru godzinach gra zaczyna mieć takie przyciecia co 5min trochę to irytuje ciekawe czy to ogarna na poczatku gra alokuje 10gb vram po godzinie juz 15gb

Edytowane przez zlotnik
  • Upvote 1
Opublikowano
20 minut temu, Pentium D napisał(a):

No rzucasz sobie torbę z ammo obok siebie i masz amunicji na kilka minut kampy.

Ja to zapierdalam po tych mapkach także tylko doraznie :E z resztą mapki na DM są tak małe, że by było ciężko kampic

Opublikowano
2 godziny temu, Kadajo napisał(a):

Ale jak oni je uruchamiają weź mi to rozwiń, bo mnie zaciekawiłeś.

A skąd Ja mam wiedzieć takie technikalia ? Podczas Bety  nawet ktoś z  Dev Teamu wspomniał o czitach na  konsole , Ja osobiście jakieś 2 lata temu  na którymś forum oblookałem link do strony co to sprzedawała , dość droga zabawa, bo od  15euro na miesiąc taka przyjemność  była . Tak że jak chcesz coś więcej  to googluj , jak coś znajdziesz to się  podziel na forum .  Dodam, tylko że są  już  czity sprzętowe za  400euro  , to wszystko jest ogólnej to wyszukania .  Taki elektroniczny  narkotyk  :)