ODIN85 3 501 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Tak za 85 a Coda za 50. 1 minutę temu, JeRRyF3D napisał(a): Można kupić samą kampanię?! .
Kriso 5 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Czy Wy też macie takie jakby szarpanie przy rozglądaniu się na boki? 2
dawidoxx 974 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 2 minuty temu, Kriso napisał(a): Czy Wy też macie takie jakby szarpanie przy rozglądaniu się na boki? Nie zero problemów, zacięć, stutteru 1 2
galakty 3 312 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Jest problem z pewnymi pociskami, pisałem o czołgowych ale teraz zauważyłem że dla szturmowca ten pierwszy "granatnik" potrafi na środku powietrza się zatrzymać.
funk 18 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 14 minut temu, Kriso napisał(a): Czy Wy też macie takie jakby szarpanie przy rozglądaniu się na boki? U mnie jest delikatnie, obraz nie jest płynny nawet przy włączonym vsync i future rendering - nie ma stutteringu, ale są dropy klatek. Na mniejszych mapach w trybie King of the Hill czy TDM jest znośnie. Podobnie miałem w becie, gra nie jest płynna mimo 144 klatek 9800x3d + rtx 3080 Czy ktoś też ma problem z tym, że przeciwników nie słychać za bardzo? w Becie nie miałem takiego problemu jak teraz, ludzie normalnie wchodzą mi na plecy, czy czasem ich nie słyszę z odległości kilku metrów, "zza ściany". Na trybach wspomnianych wcześniej da się je usłyszeć, natomiast jakieś conquesty czy rush to kaplica. Tryb headphones i high dynamics.
dawidoxx 974 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Też macie czasem takiego buga ze kiedy idziecie czy biegniecie i nagle wyrzuca was w góre tak jakby to był potrójny skok? 1
Vulc 2 191 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Na razie mój główny zarzut to TTK. Było naprawdę spoko w becie, a teraz mając nawyki właśnie z niej, łapię się na tym, że zmieniam cel zanim przeciwnik padnie, zakładając że to co wystrzeliłem będzie wystarczające. Wyraźnie wydłużono ten parametr. Od strony technicznej za to jest bardzo dobrze. Definitywnie odrobiono tutaj lekcje. Gra chodzi płynnie, nie ma większych spadków klatek, nie wywala do pulpitu, po prostu czuć że jest "polished". Co jak na standardy tej serii, mając w pamięci premiery niektórych odsłon, jest nie lada osiągnięciem. No i te loadingi, mega szybko rozpoczyna się kolejna runda, mapy ładują się tak, że porządnego łyka herbaty nie weźmiesz.
Phoenix. 4 713 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 9 minut temu, Vulc napisał(a): Wyraźnie wydłużono ten parametr. Zwiekszono HP
Vulc 2 191 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Niepotrzebnie IMO. W becie było idealnie, teraz znów miejscami mamy gąbkę. To nie jest gra, która na tym korzysta. 1
Pentium D 1 159 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 24 minuty temu, galakty napisał(a): Jest problem z pewnymi pociskami, pisałem o czołgowych ale teraz zauważyłem że dla szturmowca ten pierwszy "granatnik" potrafi na środku powietrza się zatrzymać. Mi się raz zatrzymał w powietrzu, ale strzelałem zza pojazdu-dekoracji. Może był tam wcześniej jakiś obiekt skrzynia po której się wskakiwało na ten pojazd i pocisk przykleiło.
Sawyer1916 124 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Godzinę temu, dawidoxx napisał(a): Też macie czasem takiego buga ze kiedy idziecie czy biegniecie i nagle wyrzuca was w góre tak jakby to był potrójny skok? Mam tak 🤠 Panowie, dostaliście Grabarza za preorder? 2
ghostdog 900 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Nie, myślę że te skórki za preorder dadzą jak ruszy sklep.
noah 45 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Ja już wszystko mam odnośnie preordera (Grabarz)
caleb59 1 621 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października (edytowane) 1 godzinę temu, Kriso napisał(a): Czy Wy też macie takie jakby szarpanie przy rozglądaniu się na boki? Nie. Spróbuj zmienić ekran z borderless na fullscreen lub odwrotnie w opcjach gry, włącz "planowane przyspieszonego sprzętowo procesora GPU" w ustawieniach Windowsa, włącz/wyłącz g-sync, wyłącz v-sync, ustaw limit fps w grze na konkretną wartość, włącz Nvidia Reflex. Godzinę temu, funk napisał(a): Czy ktoś też ma problem z tym, że przeciwników nie słychać za bardzo? w Becie nie miałem takiego problemu jak teraz, ludzie normalnie wchodzą mi na plecy, czy czasem ich nie słyszę z odległości kilku metrów, "zza ściany". Na trybach wspomnianych wcześniej da się je usłyszeć, natomiast jakieś conquesty czy rush to kaplica. Tryb headphones i high dynamics. Kwestia indywidualna, równie dobrze problem może leżeć po stronie użytkownika i ustawień audio/sprzętu audio z jakiego korzysta. Testowo zmień ustawienia dźwięku w grze na taśmy wojenne i zobacz czy będzie różnica. Godzinę temu, dawidoxx napisał(a): Też macie czasem takiego buga ze kiedy idziecie czy biegniecie i nagle wyrzuca was w góre tak jakby to był potrójny skok? Tak, DICE o tym wie i pracują nad fixem, szczególnie upierdliwe kiedy biega się po różnego rodzaju nierównościach typu skały, kamienie. 23 minuty temu, Sawyer1916 napisał(a): Panowie, dostaliście Grabarza za preorder? Nie, też czekam i z ciekawości wysłałem ticketa do supportu EA z pytaniem co się dzieje, poza tym: https://forums.ea.com/idea/battlefield-6-bug-reports-en/aware-missing-rewards-from-phantom-edition-open-beta-and-road-to-bf6/12741725 Edytowane 12 Października przez caleb59 1
jozek23 14 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Panowie , a ktoś dostał już rekompensatę ?
Dziarson 311 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Ta mapa jest mała 1000m do punktu a z respa
Strilok 342 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 21 minut temu, Dziarson napisał(a): Ta mapa jest mała Do największy map z serii trochę jej brakuje. Dodatkowo dość płaska jest. Ogólnie mapy w tym najnowszym BF-ie nie należą do najbardziej dopracowanych i z prawdziwego zdarzenia. Nie zapadają w pamięci jak Karkand czy Kaspian lub Gulf of Oman. 1
sniper76 155 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października @jozek23 Około godziny 21:00 zerknąłem i dalej nie widać obiecanego XP Odmierzany czas dla XP maleje bez różnicy, czy gramy, czy jesteśmy w lobby błąd, celowa zgrywka 1
skypan 1 752 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Dzisiaj pojawiał się błąd z brakiem możliwości uzupełnienia amunicji ze skrzynek. Wala się pełno i nic. Co dziwne na 6 osób na DC paru miało ten błąd a inni normalnie uzupełniali.
BEM.22 20 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października 3 godziny temu, dawidoxx napisał(a): Też macie czasem takiego buga ze kiedy idziecie czy biegniecie i nagle wyrzuca was w góre tak jakby to był potrójny skok? Miałem tylko jeden raz dziś kilka godzin temu . Ogólnie jest dość ok jeśli chodzi o błędy w grze . 1
Wyhylylybymy 23 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Detale Full rozdzielczość 3440x1440p i śmiga w natywnej w akcjach 130-150 FPS na 5090. Dobrze zoptymalizowana gra po włączeniu DLSS w trybie jakość dobija do 200 lekko. Piszę o multi oczywiście
Strilok 342 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października (edytowane) 55 minut temu, skypan napisał(a): Dzisiaj pojawiał się błąd z brakiem możliwości uzupełnienia amunicji ze skrzynek. Wala się pełno i nic. Co dziwne na 6 osób na DC paru miało ten błąd a inni normalnie uzupełniali. Też to zauważyłem, zastanawiam się czy te skrzynki nie były czasem rzucone przez przeciwnika i dlatego nie uzupełniało ammo. Bo jak kolega rzucił swoja to bez problemu uzupełniło mi. Natomiast jest inny błąd. Zaczynam rundę i przeciwnik ma 0 ticketow i cały czas gra muzyka że runda się zakończyła. Podczas gdy runda trwa w najlepsze z dobre 30 min. Zgłosiłem tego buga do EA z formularza co caleb59 dał Edytowane 12 Października przez Strilok
Slayer 253 Opublikowano 12 Października Opublikowano 12 Października Zabił mnie gość z wyrzutni, faktycznie jest feeling grania w CoDa 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź