SylwesterI. 865 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października Myślę ze fg daje odczuwalnego laga jak bazowy fps jest na poziomie 40-80 klatek, jak sie startuje z 160+ to jest pomijalny 2
VoitTec 30 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października Godzinę temu, zlotnik napisał(a): w tej grze HDR robi robotę raz jak się zapomniałem o właczyłem bez HDR to się złapałem za głowę rożnica kolosalna Na Oledzie może robi robotę bo ips to dodatkowo daje po oczach podświetleniem na maksa w trybie HDR. Dziękuję bardzo tak grać wieczorem.
SylwesterI. 865 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października 12 minut temu, Nigher92 napisał(a): To przez nick rozpierdalator na sam widok przeciwnicy dostaja paraliżu O kurde to wiem czemu mi nie idzie tak dobrze, na combatpankake co najwyżej się zaśmieją 1
dawidoxx 976 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października 22 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): Myślę ze fg daje odczuwalnego laga jak bazowy fps jest na poziomie 40-80 klatek, jak sie startuje z 160+ to jest pomijalny Na 40 klatkach to mi pokazuje ponad 160ms, wiec jak zrobisz z tego 200 to nie ma szans zeby dzialalo dobrze
skypan 1 753 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października Ręce "opadywują" Jak tu atakować punk gdy wszyscy mają to gdzieś To chyba tego typu gracze 2
Fenrir_14 827 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października (edytowane) Tez macie takiego buga że przy wbijaniu zadań - jakichkolwiek - które składają się z dwóch punktów: 1. Wykonaj A 2. Wykonaj B 2gie zadanie - wykonaj B - zaczyna zliczać dopiero po wypełnieniu zadania A? W innym przypadku dolicza tylko pojedynczą jednostkę. Czyli dajmy na to: 1. Zadanie A - zabij X wrogów z odległości xx metrów 2. Zadanie B - zabij X wrogów będąc pod wpływem adrenaliny Póki nie zrobimy zadania 1 to nawet jak w meczu zabijesz 10 wrogów pod wpływem adrenaliny (wbija wyzwanie BERSERKER) to w podsumowaniu po meczu dopisuje tylko jedno zabicie pod wpływem adrenaliny. Strasznie wqurwia mnie ze nie można wbijać obu jednocześnie. Edytowane 13 Października przez Fenrir_14 1
dawidoxx 976 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października (edytowane) 4 minuty temu, Fenrir_14 napisał(a): Tez macie takiego buga że przy wbijaniu zadań - jakichkolwiek - które składają się z dwóch punktów: 1. Wykonaj A 2. Wykonaj B 2gie zadanie - wykonaj B - zaczyna zliczać dopiero po wypełnieniu zadania A? W innym przypadku dolicza tylko pojedynczą jednostkę. Czyli dajmy na to: 1. Zadanie A - zabij X wrogów z odległości xx metrów 2. Zadanie B - zabij X wrogów będąc pod wpływem adrenaliny Póki nie zrobimy zadania 1 to nawet jak w meczu zabijesz 10 wrogów pod wpływem adrenaliny (wbija wyzwanie BERSERKER) to w podsumowaniu po meczu dopisuje tylko jedno zabicie pod wpływem adrenaliny. Strasznie wqurwia mnie ze nie można wbijać obu jednocześnie. To samo, strasznie irytujące. Wczoraj wcięło mi wszystkie odblokowane dodatki do broni a jak wróciły ylto nic nie mogłem założyć Edytowane 13 Października przez dawidoxx 1
Fenrir_14 827 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października (edytowane) Lepiej niech to ogarną przy przepustce sezonowej bo nie przystoi 😀 Mam nadzieję że dodadzą też więcej statystyk i opcji podglądów przy okazji aktualizacji pod sezon bo pewnie nie chciało im się tego implementować na golasie, no mam nadzieję. Poza tym gra jest legancka i spaniała 😀 polecam Edytowane 13 Października przez Fenrir_14
dlogi 24 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października Jeśli chodzi o input lag to zrobiłem pomiary AMD FMF off vs on. Istnieje jakaś metoda pomiaru jako nakładka obok licznika fps? Póki co używam AMD frame latency meter 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października 24 minuty temu, skypan napisał(a): To chyba tego typu gracze Ten mem przypomniał mi, jak szwagrowi dałem pograć w strzelankę, to był jego 1 raz, gra, gra, strzelają z boku, a ten nic, to mu mówię: obróć się z boku walą -jak? -no myszką się obróć a on na to łapie myszkę w dwa palce i obraca wokół osi 1
Kadajo 7 418 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października IL który wam przeszkadza przez FG siedzi tylko w waszej głowie A już na pewno tym którzy bazowo wychodzą z ponad 120 fps 1
Tomek_ITH 318 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października Mój dzisiejszy wynik z fg i to nie żadnym samolotem/helikopterem tylko piechotą 2 5
Kadajo 7 418 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października Tez otwieram tabele często. Fucking noobs 3
Phoenix. 4 730 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października Dlatego nie ma co zwalac na FG czy inne duperele, albo sie umie grac albo sie nie umie, tak jak ktos nie umie grac to 500fps w grze nie sprawi, ze nagle bedzie dobry 1 6
VRman 2 641 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Tez otwieram tabele często. Fucking noobs
SylwesterI. 865 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października 6 minut temu, Tomek_ITH napisał(a): Mój dzisiejszy wynik z fg i to nie żadnym samolotem/helikopterem tylko piechotą Pierniczę to zmieniam nick, jak nie "rozpierdalator", to "silny" i same dobre wyniki. Moje na pewno przez nick są słabe prawda? PRAWDA? 1
Kadajo 7 418 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października I tak jak ktoś włączy odpowiednia opcje to nie będzie nickow tylko numerki 4 minuty temu, VRman napisał(a): Ja niestety tylko z botami potrafię grac, jestem już stary i nic nie widzę. Jak ten dziadek z memow co komputer wrzuca do śmieci i mu znika z biurka... Żartuje 1
Reddzik 2 777 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października Odpaliłem FG, wziąłem Snajpera, bo takie zadanie główne na dziś(tzw dniówka) + 10 zabójstw, i co? Jajco... heady wchodzą nawet z FG, a mam locka w sterowniku nvidii na 175fps i tak gra chodzi nawet responsywniej. 1
Kadajo 7 418 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października 2 minuty temu, Reddzik napisał(a): Odpaliłem FG, wziąłem Snajpera, bo takie zadanie główne na dziś(tzw dniówka) + 10 zabójstw, i co? Jajco... heady wchodzą nawet z FG, a mam locka w sterowniku nvidii na 175fps i tak gra chodzi nawet responsywniej. Bo wzrost IL jest tak mały ze twój brian to kompensuje. Kill them all !!! 1
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października (edytowane) 37 minut temu, Phoenix. napisał(a): Dlatego nie ma co zwalac na FG czy inne duperele, albo sie umie grac albo sie nie umie, tak jak ktos nie umie grac to Oczywiście! https://vm.tiktok.com/ZNdW9qARU/ Edytowane 13 Października przez JeRRyF3D
oldfashioned 474 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października 19 minut temu, Reddzik napisał(a): Odpaliłem FG, wziąłem Snajpera, bo takie zadanie główne na dziś(tzw dniówka) + 10 zabójstw, i co? Jajco... heady wchodzą nawet z FG, a mam locka w sterowniku nvidii na 175fps i tak gra chodzi nawet responsywniej. No a to akurat chyba chybiony pomysł (fg + lock). Ludzie w necie piszą ze to nie działa na zasadzie: Jest 120, + fg 80 > lock na 165 (120 + 45) tylko bardziej: Jest 120 + fg 80 > lock na 165 (85+80) Nie wiem ile w tym prawdy, ale taka narracja przeważa na reddicie.
galakty 3 340 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października Coś jest mocno nie tak z detekcją trafień, do tego przeciwnicy są jak gąbka więc czasami TTK jest ogromne. Mam nadzieję że serwery HC będą popularne
Kadajo 7 418 Opublikowano 13 Października Opublikowano 13 Października 1 minutę temu, oldfashioned napisał(a): No a to akurat chyba chybiony pomysł (fg + lock). Ludzie w necie piszą ze to nie działa na zasadzie: Jest 120, + fg 80 > lock na 165 (120 + 45) tylko bardziej: Jest 120 + fg 80 > lock na 165 (85+80) Nie wiem ile w tym prawdy, ale taka narracja przeważa na reddicie. No tak to działa. Chcesz 160 FPS to polowe będzie prawdziwych a polowe fejkowych, przynajmniej przy FG x2
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź