Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Phoenix. napisał(a):

Ale co tam niby rozwijasz konkretnego??  Bo ja rozumiem wbic np lvl broni, zeby zalozyc leppsze dodatki :D  

No masz również zadania na odblokowanie nowych broni :)

1 godzinę temu, barteke napisał(a):

Najwięcej krwi mi napsuło leczenie wsparciem, które nie zaliczało się w ogóle albo jakieś śmieszne ilości typu 50 na mecz.

Właściwie od początku jest problem ze skrzynią, która więcej nie działa niż działa :) Dlatego tak mało nabijasz pkt. Obecnie to skrzynią non stop trzeba spamować by zaopatrzyć siebie i sojuszników.

Opublikowano
45 minut temu, Sheenek napisał(a):

No skoro z fona to nic dziwnego ze gubisz pakiety.

No właśnie problem, z tym że grając na necie z fona w NL nie mam problemów, chłopaki z PL na światłowodach mają problem z gubieniem pakietów, mimo że same pingi im pokazuje lepsze

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, SylwesterI. napisał(a):

Pingi stoją w miejscu, problem jest z utratą pakietów, gram z chłopakami w klanie, mają pingi lepsze od moich (25-30), ale pokazuje, że gubią pakiety i klną na nienaliczanie hitów, że ich ktoś w grze 3 pestkami zdejmuje ...

I dzieje się to właśnie wtedy kiedy uaktywniają się wskaźniki problemów z siecią

To nie wina netu ze nie zalicza hitów  , to wina gry o czym  wydawca już wie  i ma coś z tym zrobić w pierwszej kolejności . 

Ja mam to samo  ze  pakuje w typa  ,gościem  telepie na wszystkie strony  ,ale nie ginie   zdąży się  odwróić  oddać  jeden strzał  od którego ginę  a  mi się  amo kończy   i widzę te   magiczne  zadane obrażenia 85%    z całego mag.   :E  

Totalna komedia jest  przy snajperkach gdzie  gość po HS  nie ginie 

Mam też światłowód  i nie widzę  żadnego gubienia pakietów podczas gry .

Edytowane przez raiders
Opublikowano
Godzinę temu, raiders napisał(a):

To nie wina netu ze nie zalicza hitów  , to wina gry o czym  wydawca już wie  i ma coś z tym zrobić w pierwszej kolejności . 

Ja mam to samo  ze  pakuje w typa  ,gościem  telepie na wszystkie strony  ,ale nie ginie   zdąży się  odwróić  oddać  jeden strzał  od którego ginę  a  mi się  amo kończy   i widzę te   magiczne  zadane obrażenia 85%    z całego mag.   :E  

Totalna komedia jest  przy snajperkach gdzie  gość po HS  nie ginie 

Mam też światłowód  i nie widzę  żadnego gubienia pakietów podczas gry .

Wiesz co jest najgorsze? Ze kazdy battlefield od bf3 mial problem z hitboxami i opoznieniem internetu i innych dziwnych sytuacjach nierejstrowania hitboxow w pierwszych miesiacach po premierze :E to chyba zmora silnika frostbite 

Opublikowano

Mi się gra świetnie poza bugami, które już mocno wkurzają. Teraz miałem chyba wszystkie. Zmieniająca się wizja w lunecie na termo, później cała wizja na jakąś lornetkę czy soczewkę. Nie wiem nawet co to jest. Bug graficzny z obniżeniem rozdzielczości na jakieś 360p, pomagał tylko alt-tab, ale to się robiło dosłownie co 2 minuty. Kilka 10 metrowych skoków w górę. Kursor myszki na ekranie i brak możliwości respu na punkcie z mapy plus brak na niej wskaźnika. Wszystko się skumulowało w jednym meczu.

Opublikowano (edytowane)

Mamy chyba goty.

Ludzie po 50h mowia ze maja gry dość, a potem "jedzcze jedna rundke" %-)

Ma ktos gierke na steamie i zmienal nick? Wystarczy na steamie zmienic i w gierce progress zostanie?

Edytowane przez oldfashioned
Opublikowano

Przeważnie przy wejściu do gry widzę znacznik opóźnienia i wykres informujący o problemie z połączeniem do serwera. Szalejący JITTER podyktowany przeciążeniem serwerów gdzie 15ms i więcej uniemożliwia poprawne sterowanie postacią. Mając blisko serwery przy dobrym połączeniu z PINGiem np 36ms +jitter np 2ms będą wycinać w pień tych co są daleko jak ja PL, PING 24ms z szalejącym JITTERem... czasem ładnie "zaskoczy" wtedy, aż chce się grać 😃 Kilka razy doświadczyłem utraty pakietów, których nigdy nie widziałem w BF2042 ;) Zmieniam ISP na Orange, może zaskoczy lepsze połączenie z mniejszą ilością hopek :P

Opublikowano
5 godzin temu, Kadajo napisał(a):

No tak ale nikt nie będzie czekał 2H aż się serwer ludźmi zapełni żeby można było rozpocząć rozgrywkę.

Właśnie po to była opcja "bot backfill".

Teraz to nie gra NIKT na Portalu. Jest sobota, sprawdziłem serwery HC i są puste, wszystkie. A tylko 2 tryby pozwalają na wbicie zadań.

Nie wiem jak poza HC. 

Opublikowano (edytowane)

Lewitując część czołgu :D Lewitowała sobie tak przez cały mecz. Dobrze że nie strzelała :D

Battlefield6Screenshot2025_10.25-18_33_42_24.thumb.png.871d34c4df859b052db689de029e3d83.png

W patchu nie widzę poprawki z zerowym stanem ticketów na stracie w podboju i muzyczką o końcówce meczy przez cały czas. Chyba że jestem ślepy. Gracze coraz częściej wykorzystują bug/exploit z rakietami naprowadzanymi.

Battlefield6Screenshot2025_10.23-23_58_05_78.thumb.png.59d082f16e46fa078a7b82d80c12ff7a.png

Typ wylądował jetem przy punkcie D i na nim trzech reconów stało i radośnie sobie strzelało ;D

Co do screenów to jeden kolegi drugi mój :D

Edytowane przez Strilok
Opublikowano
3 godziny temu, galakty napisał(a):

Teraz to nie gra NIKT na Portalu. Jest sobota, sprawdziłem serwery HC i są puste, wszystkie. A tylko 2 tryby pozwalają na wbicie zadań.

Nie wiem jak poza HC. 

Zagrałem chwilę podbój hc i był prawie pełny serwer. Takie obrażenia powinny być normalnie 

• Like 1
Opublikowano

Brawo ĘĄ za niesprawiedliwe pernamentne bany. Czytam sobie oficjalne forum battlefield i tam jest niezła beka z tego. Kolega dostał bana za oszukiwanie podczas grania na Xbox podczas gdy on gra tylko i wyłącznie na PC. Pewnie wystarczy że jakiś Rumunek co dostaje bęcki w grze zgłosi to do ea i leci ban bez żadnego ostrzeżenia.

Opublikowano
4 godziny temu, galakty napisał(a):

Nie wiem jak poza HC. 

Bo szukasz przez wyszukiwarke, odpal sobie z menu jakis official HC na portalu i bedziesz mial fulla 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Strilok napisał(a):

Brawo ĘĄ za niesprawiedliwe pernamentne bany.. Kolega dostał bana za oszukiwanie podczas grania na Xbox podczas gdy on gra tylko i wyłącznie na PC. Pewnie wystarczy że jakiś Rumunek co dostaje bęcki w grze zgłosi to do ea i leci ban bez żadnego ostrzeżenia.

Ja bym żadnemu koledze w 100% nie ufał... :E te 300 tys cziterow w becie w ciągu 3 dni nie wzięło się znikąd

11 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Wszyscy oszukujacy zawsze tak twierdza :hihot: 

Zawsze są niewinni.. Mnie już goście kilka razy zgłaszali... nawet ostatnio dostawałem wiadomości na czacie w stylu "ty kutasie masz bana poleciał report"  i że mam się bać... W bf5 czy jedynce było to samo i nikt mnie nie zbanowal :E

Nie wierzę w bana za nic.. 

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano

Bo za zgloszenia nikt nie banuje jesli jestes faktycznie czysty, od tego sa zespoly i maja specjalne narzedzia. W cod dziala to tak ze wycinek gry jest analizowany przez AI i pracownika jesli dochodzi do manualnego sprawdzania. Ale to nadal musza cos wykryc zeby kogos zbanowac.

8 minut temu, dawidoxx napisał(a):

Ja bym żadnemu koledze w 100% nie ufał...

Juz raz widzialem najlepszych ziomow co grali na zawodach razem, a pozniej jednego zbanowali i cala reszta nie wiedziala ze oszukuje, sa kumple i kumple ;D

Opublikowano
21 minut temu, Funky Koval napisał(a):

Koledzy ponawiam pytanie. Jaki guzik na PC odpowiada za wezwanie UAV reckona? Niby ma po byc "6" ale u mnie nie działa mimo osdblokowania tej ścieżki progresu i mimo tego że w meczu wyświetna się UAV do wezwania...

Z tego co czytalem to musisz w meczu punktow nalapac i wtedy bedziesz mogl uaktywnic. Jakis progres bar niby jest.

Opublikowano
7 godzin temu, Sheenek napisał(a):

Z tego co czytalem to musisz w meczu punktow nalapac i wtedy bedziesz mogl uaktywnic. Jakis progres bar niby jest.

No wlasnie mimi ze punkty w meczu nalapane nie moge i tak uav wlaczyc na pececie. Moze gowno kest zbugowane