ghostdog 1 046 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 21 godzin temu, Kadajo napisał(a): A jak tam ten movement, faktycznie coś się zmieniło na plus i jest mniej ADHD ? Wydaje mi się, że teraz poruszamy się ciut wolniej. Niestety ślizg pozostał. Na tej nowej mapie czuć przestrzeń, można swobodnie się poruszać, nie odczułem że na każdym kroku czai się wróg. 1
MJRegul 581 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Ok, zagrałem kilka meczy na nowej mapie. Chaotyczna ale chyba najbardziej mi się podoba ze wszystkich. Gejplej taki jak był, chaos ale to zakładam, że to moja nieumiejętność gry, gubię się i nic nie widzę Ale mapa świetna.
Sawyer1916 137 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Mapa bardzo dobra, różnorodna.
Devils1100 52 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Ja niestety odpuszczam wogóle tego BF6 pieniązki poszły 😢 odinstalowałem. Niestety na COD Warzonie lepiej się bawie.🎮 1
MJRegul 581 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @Devils1100 dwie zupelnie rozne gry. W teorii. Niepotrzebnie odinstalowujesz gry, dopiero teraz zacznie sie rozwoj BF6 i aktualizacje i w koncu ogarna go jak 2042 i zabawa bedzie przednia. A przynajmniej byc powinna.
caleb59 1 789 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2042 dla mnie zaczął być używalny dopiero od 4 sezonu tak więc dobrze, że odinstalował 6. DICE nie słynie z tempa napraw swoich gier, mają czas.
Phoenix. 5 510 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Z tego co czytalem to mape ponoc tworza ok 5msc i maja braki kadrowe dlatego nie ma wiecej
Strilok 369 Opublikowano 55 minut temu Opublikowano 55 minut temu Działa już Air radar dla pojazdów latających? Czy mam czekać do 10 sezonu aby to naprawili?
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź