Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Joloxx9 napisał(a):

NIe brzmi to zxachecajaco :E 

Chyba chcą podkupić CODiazy w szczególności tych co zmienili zakon.

Przestałem grać w bete po tym jak nie mogłem wystawić nosa za skarpy bo dostawałem kule w łeb.

Opublikowano
Teraz, Auberon napisał(a):

Przestałem grać w bete po tym jak nie mogłem wystawić nosa za skarpy bo dostawałem kule w łeb.

Z tego powodu przestałem grać w BF1. W którymś momencie to już nie był fun, bo każdy ruch to był zgon. W lewo zgon, w prawo zgon, gleba zgon, łeb w górę zgon, cała armia ebanych kamperów. 

Opublikowano
1 minutę temu, Auberon napisał(a):

Chyba chcą podkupić CODiazy w szczególności tych co zmienili zakon.

Beta mi nie podeszła przez clusterfuck większy niż zawsze, pisałem już tutaj ze tego było zwyczajnie zbyt wiele, zbyt szybko, ludzie nie czekali 2 sek żeby ich podnieść i woleli się respić, kiedyś w BF'ie lepiej było chociaż chwilę poczekać żeby nie siedzieć kilku(nastu) sekund.

Po tym jak spowolnili rozgrywkę to miałem nadzieje że będzie git :E 

Opublikowano
Teraz, Element Wojny napisał(a):

Z tego powodu przestałem grać w BF1. W którymś momencie to już nie był fun, bo każdy ruch to był zgon. W lewo zgon, w prawo zgon, gleba zgon, łeb w górę zgon, cała armia ebanych kamperów. 

To teraz dochodzi jeszcze zniszczalność budynków im mniej jest ich na mapie tym gorzej, w mieście cos z nich zostanie a góralską wioskę można zrównać z ziemia.

Budynki w becie to się rozpadają od kichnięcia.

4 minuty temu, Joloxx9 napisał(a):

Beta mi nie podeszła przez clusterfuck większy niż zawsze, pisałem już tutaj ze tego było zwyczajnie zbyt wiele, zbyt szybko, ludzie nie czekali 2 sek żeby ich podnieść i woleli się respić, kiedyś w BF'ie lepiej było chociaż chwilę poczekać żeby nie siedzieć kilku(nastu) sekund.

Po tym jak spowolnili rozgrywkę to miałem nadzieje że będzie git :E 

Nie ma co czekać jeśli ktoś do Ciebie podejdzie to zginiecie oboje.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Element Wojny napisał(a):

W lewo zgon, w prawo zgon, gleba zgon, łeb w górę zgon, cała armia ebanych kamperów. 

Czyli jednak za starzy na multi z tysiącami młodziaków z ADHD.:bandyta:

Ok. teraz doczytałem zdanie do końca - każdy chce być jak ta słynna radziecka snajperka. 

Edytowane przez tgolik
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Można coś tam potestować ,  najeżdżamy na  Community  , Servers  ,  najeżdżamy na server i klikamy  X   potem  join i wchodzimy do gry  ,

Edytowane przez BEM.22
Opublikowano

U mnie trick z Xem nie działa.

Kupiłem bo dawno mi się żadna gierka nie spodobała po becie, a jeszcze do tego miało dojść kilka fajnych map to już w ogóle.. A tu psikutas bez S.

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, zlotnik napisał(a):

ak macie EA właczyć przegladarke serwerów zaznaczyć serwer nacisnać X i można grać 

U mnie zadziałało , ale nie na każdym serwerze to działa.

Edytowane przez noah
Opublikowano
Teraz, Slayer napisał(a):

ja pierdziele, nawet głupiego daemona nie można mieć włączonego bo gry nie odpali :E 

Wojna driverow, a jak masz zamontowane iso czegokolwiek windowsowym wirtualnym napędem to też?

Opublikowano

Po 2h jest okej. Zero crashy czy bugów. No prawie, raz nie wyświetlało naszej punktacji. Tak jak w becie, bardzo szybkie wchodzenie do gry, chyba najszybsze w serii. Od strony gameplay'u, spread i recoil zostały nieco zwiększone, tak na moje oko. Odrobinę. Map wszystkich jeszcze nie widziałem. Ta w mieście obok mostu średnio na jeża. Firestorm klasyk. New Sobek daje radę, ale na trzy gry jedna ze stron zawsze miała mocną przewagę w punktach, raz zamknęli nas w respie. Ciężko powiedzieć czy to przypadek czy problem z balansem mapy.