Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Jak RR może używać presetow DLSS jak nawet ich nie możemy wybrać... To tez info od Nvidii Nie wiem, dlaczego tak jest, ja wam tylko mowie ze zmiana presetow DLSS w CP2077 wypływa na wydajność jak i jakość obrazu z włączonym RR. -
Przez zlotnik · Opublikowano
mi szuka graczy max 1min serwery wyszukuje pare sec dzisiaj nawet miałem kolejke do gry. Wiec ja kompletnie nie widze tego spadku graczy -
Przez Marvf · Opublikowano
“Ray reconstruction does both superresolution and denoising together. If you use RR you don't use SR.” Bryan Catanzaro, vice president of Applied Deep Learning Research at NVIDIA -
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
Nie zawsze. W AlanWake 2 była bardzo dobra implementacja FSR2 bez mydła. Jedynie shimmering przeszkadzał. W ogóle to FSR rzadko kiedy robił mydło, raczej to była domena DLSS1-3, a obecnie role się odwróciły bo DLSS się wyostrzył i dodał shimmering, a FSR4 wygląda jak "mydło". Ciekawe co będzie w następnym odcinku Z tą małą ilością tytułów to już tak zostanie na zawsze. Nikt nie będzie wracał do starych gier implementować FSR i to jest ten benefit który ma DLSS że on był wcześniej. Obecnie no to praktycznie każda gra debiutuje z FSR4. Chyba że mówisz o Redkamień no to on nie miał de fakto nadal premiery w całości... I to jest faktycznie problem bo FSR4 można sobie załadować optiscalerem a jeśli RR niet. A co ma powiedzieć Intel który chyba nie wie co to jest RR -
Przez some1 · Opublikowano
W warunkach domowych dwa średniej klasy urządzenia spięte kablem przeważnie spiszą się lepiej niż jeden wypasiony router i zapewnią lepszy zasięg sieci. Ograniczeń siły sygnału Wifi nie przeskoczysz. Nowy router AX można dać jako główny i cieszyć się szybkim wifi w salonie, a stary router ustawić tam, gdzie wcześniej był problem z zasięgiem. Choć teraz patrzę i w cenie AX57 jest już BE58U z Wifi 7, więc chyba lepiej z takim spróbować szczęścia.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi