Auto na krótkie dystanse, bezawaryjne. 100tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez caleb59 · Opublikowano
Jest już do pobrania oficjalna wersja apki Nvidii obsługująca DLSS 4.5, nie trzeba już siedzieć na kanale Beta. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Odpaliłem Diablo 4 i tam gdzie miałem pobór wyższy o te 70W tak teraz jest w porządku, działa preset K zamiast M, który mocno obciąża i wyciska soki z karty graficznej. Tylko pytanie co lepsze? Tak jak sam to ująłeś, nie wiem, pewnie zależy od gry, dla mnie te 70W-80W to sporo. -
Przez Fatality · Opublikowano
Niesamowite jak wątek rozgrzany jesli mamy gorąco lato albo względnie łagodną zimę, ale kiedy mamy największe mrozy i śnieżyce od lat, w niektórych miejscach największe od prawie 200lat (np Moskwa) to nagle jest cisza Czytałem w grudniu, że ochłodzenie tej zimy w Europie to między innymi skutek oslabienia prądów morskich w rejonach Kanady. Trzeba poczekać 2-3 lata na potwierdzenie że to stały trend - ale jeśli to się to utrzyma i pogłębi to mamy “potwierdzenie” długoterminowo takich i gorszych zim na kolejne kilkanaście lat albo dłużej. Lata też zimne. Oczywiście to pesymistyczny scenariusz. Oby nie. Wolę jak planeta “się pali” Jedno muszę przyznać, wprowadzili kaucje na butelki i po ponad 2 msc mieliśmy -20 stopni lokanie. Sukces -
Przez bergercs · Opublikowano
Duża turbobenzyna z LPG - to jest idealny napęd :-) -
Przez X360 · Opublikowano
Faktycznie. Masz rację. Tylko teraz to już się pogubiłem. "Lecieć" na zalecanych,czy wymuszać M na DLSS Q,i Balanced. Na zalecanych Quality będę miał K zawsze
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi