Zestaw stereo
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Qrdello · Opublikowano
Zależy od modelu, ale generalnie 5070ti maks może Ci wciągnąć 300W. Więc jakoś super bardzo gorąco nie będzie. Bez uv, na kiepskim bloku, 70-ish C? Nv wyłączyła HS na tych kartach, więc odszedł poziom stresu lvl turbo hard ludki widzą tylko core i vram. A ten drugi to generalnie uśredniony więc i tak najgorętszej kostki nie uświadczysz Osobiście posiadam Gaming Trio i ten model obyłby się bez uv zupełnie, bo popuszczony na domyślnych przy domyślnej krzywej nie przekraczał 66-67C w trybie gaming. Natomiast po uv na 0,95v@ 2800Mhz to rzadko oglądam temperatury wyżej 62-63C, a zużycie energii spadło z 270W CB2077 do 230W. Drugi profil na MSI afterburner mam na 0,99v@3250Mhz i tutaj już jest cieplej, tak do 66C zwykle. Tak czy siak wentylatory raczej 40% nie przekraczają. -
Przez Dirian · Opublikowano
Ja bym nie oszczędzał na 9800X3D vs 7800X3D, jak kolega jest w stanie dopłacić za takie pierdoły jak wyświetlacz błędów na płycie, to tym bardziej niech dopłaci do wydajniejszego CPU No chyba, ze zrobiłby tak jak pisałem - na teraz wziąć 7800X3D a za rok-dwa wrzucić sobie 10800X3D. W SSD podział na partycje totalnie nic nie daje, więc nie ma sensu tego robić. Chyba, że dla własnego porządku czy coś. -
Przez Godlike · Opublikowano
Tak z ciekawości jak się w to gra na padzie? Wygodnie w ogóle? -
Przez Doamdor · Opublikowano
Widać, że ceny RTX 5070 Ti w jeden tydzień nieźle podskoczyły, topowy model od INNO3D https://techlord.pl/inno3d-geforce-rtx-5070-ti-ichill-x3-16gb-gddr7-dlss4-p-36777.html 4499 zł. Gigabyte RTX 5070 Ti Gaming OC w zeszłym tygodniu 4 tys zł teraz 4,6 tys zł.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi