Intel Nova Lake, Razer Lake, Hammer Lake - LGA-1954
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez toska78 · Opublikowano
A sprawdzaliście też swoje konta na tej zalinkowanej stronie? Na moim koncie pokazuje 6 naruszeń danych a nie mam tego spamu azjatyckiego. -
Przez hubio · Opublikowano
Ja nie twierdzę, że dlatego, że tak napisano na koszulkach tak jest tylko dlatego, że sam to przeżyłem, a koszulki dałem humorystycznie. I nie tylko ja tak twierdzę bo w tym temacie inne osoby też o tym pisały. Dlatego to wszystko w korpo tak wygląda jak wygląda. Każdy jedynie co to boi się stracić pozycję. Powstają ciągle nowe durnoty, które realizują ci na samym dole. Często całkowicie absurdalne pomysły bo tak bratanek kogoś z zarządu sobie wymyślił. Do tego ciągła presja na wyniki. Prawda jest taka Gordonie, że ludzie się boją własnej działalności, a boją się dlatego, że państwo tego w Polsce kompletnie nie wspiera. Tylko 10% przedsiębiorców rozważa przejście na etat, a 90% ludzi na etacie marzy o własnej działalności. Ok. dane te drugie z d. ale ładnie mi zdanie wyszło, ale zapytamy Ai Wiem, że mi za chwilę napiszesz, że to nic nie znaczy, ale pod jednym z odcinków biznes klasy albo podobnego kanału napisałem coś w stylu: praca nawet za minimalną, ale na własnych zasadach i dostałem setki polubień, a komentarz jest na 1 miejscu @ITHardwareGPT czy były jakieś badania jaki procent przedsiębiorców jest gotowych o przejściu na etat a jaki procent ludzi zatrudnionych na etacie marzy o własnej działalności? -
Przez Petru23 · Opublikowano
Mazda 3 1,7 diesel nie miała tego samego silnika isuzu? Edit O, taka. Nawet cenę trzymają... 61 000 PLN (sześćdziesiąt jeden tysięcy) https://www.gieldaklasykow.pl/mazda-323s-1-7-td-ba-1995-61000-pln-wroclaw/ -
Przez Send1N · Opublikowano
"Hybrid mode" jest od dawna możliwy w stacjonarkach z tym że input lag wzrasta przy takiej kombinacji jak obraz puszczany jest z integry a grafika w slocie zajmuje się liczeniem. Dochodzi też kwestia odpowiedniego sprzętu aby nie było spadku wydajności, więcej szczegółów można przeczytać tutaj w temacie od kolegi z forum jeżeli kogoś to interesuje:
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi