Luźny kącik audio
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Ale na czym mam testować? NVL niedługo to może tym bardziej, że rozmiar IHS ten sam to będzie pasować. Co do tej pasty mieszanki ciekłego metalu ze zwykłą pastą to tam rzeczywiście są mikrokapsułki bo sprawdzałem pod mikroskopem. Generalnie jeżeli nie ma naciski i wysokie temp jak nie pękną mikrokapsułki to żadnej korozji czy przewodzenia prądu nie ma. Robiłem test jakieś 2msc na PCB na elementach SMD tylko właśnie pod wpływem wysokiej temp sytuacje może być inna. Ale oczywiście pod wpływem nacisku mikrokapsułki pękają i ciekły metal pojawia się oraz łączy się w większy masy oraz zaczyna przewodzić. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Jaki płacz - po prostu nudzi mnie chowanie się po kątach przed niezniszczalnym gościem. Durna mechanika i tyle. -
Przez galakty · Opublikowano
A to akurat dla elektryka spoko, a diesel cóż... jak ropa była tańsza od benzyny, a benzyny paliły dużo to miało sens, dziś tylko w długie, bardzo długie trasy. Mi obecna benzyna potrafi spalić mniej od poprzedniego diesla... -
Przez Jaycob · Opublikowano
Przecież dokładnie tak działa budowanie tajemnicy. Oglądasz scenę, nie rozumiesz do końca, kim jest ten facet i o co chodzi, więc zaczynasz zadawać pytania i chcesz grać dalej, żeby to odkryć. Nie musisz znać odpowiedzi przed rozpoczęciem gry. Dlatego masz ciąg dalszy. I to nie jest brak zrozumienia fabuły, tylko zwykła ciekawość.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi