Luźny kącik audio
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
https://www.bbc.co.uk/newsround/articles/c89ne8v3wjyo To Londyn czy California? Patrząc na sam krajobraz trudno powiedzieć. Jak tam klimatyczne szury, dalej uważacie, że nic się dzieje? -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nikt nie twierdz, ze zabranie plyt jest dobrym krokiem i zmonopoliozowanie cyfry, jednak to nie ja placze jak dziecko piszac cos o piractwie, to nie ja pisze te bzdury jakoby gra cyfrowa nagle mialaby byc ci odebrana z niewiadomych powodow, dzis mamy steam, epic, gog, ubbiconnect, battlenet, ea app itp i tam od dawna juz mamy cyfre i nikt nie placze, ze gra nie jest jego wlasnoscia ale jakos zabrac tych gier nie chca bo jesli uzywasz konta to nikt ci tego nie zabierze. Do tego te bzdurki o zmniejszeniu ilosci promocji w cyfrze, gdzie co chwile przez caly rok mamy rozne promocje na gry w sklepie sony, a byc moze bedzie ich jeszcze wiecej. Do tego kolejne bzdury ze 5ltnie gry maja pelna cena, a widziales zeby gdzies na pc nagle cena gry poza promocja spadala po czasie, nie bardzo. Wszystko to sa twoje dyrdymaly wyssane z palca ale ty dalej bedziesz brnal w narrracje o 20letniej grze bo muzyke zabrali -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Mnie to już nic nie zdziwi. Jutro możemy się dowiedzieć, że na świecie jest deficyt ciekłych kryształów ich źródła wysychają. Ceny monitorów w górę. Pojutrze możemy się dowiedzieć, że wyczerpują się zasoby polimeru ("plastiku") - surowiec jest coraz cięższy w wydobyciu, a głębsze jego pokłady w kopalni są ciężko dostępne. Ceny wielu komponentów w górę. W niedzielę możemy dowiedzieć się, że przez suszę upadają plantacje kauczuku i gumy, przez co produkcja podkładek pod myszy staje się bardzo nierentowna. Ceny podkładek pod myszy w górę. W poniedziałek możemy się dowiedzieć, że przez nagły atak korników/termitów na składy płyt paździerzowych zaczyna brakować podstawowego komponentu do produkcji biurek gamingowych. Ceny biurek w górę. Żebym czegoś nie wykrakał -
Przez huudyy · Opublikowano
Dzisiaj rafineria z Jarosławia, zdjęcia dzięki uprzejmości rodziny Orków spod Mordoru przy okazji można zobaczyć jak wygląda 'życie' w ruskim mirze Jakby mi ktoś 4 lata temu powiedział, że ruskie będą dronowane w praktycznie każdej części Rosji, to bym pomyślał że za dużo etanolu wleciało A tutaj efekt finalny po ataku Japa sama się cieszy jak się widzi takie obrazki. -
Przez Kyle · Opublikowano
Ten na hulajnodze, na drugim nagraniu, co mu kierowca wymusił - nie widział jadąc tą hulajnogą kierunkowskazu, który zapewne wrzucił kierowca auta w lewo? Generalnie dosyć szybko, "dziarsko i pewnie" jechał sobie tą hulajnogą, nawet nie zwalniając.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi