RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)
Byłem oglądać Ceeda, bardzo ładna sztuka, poza wgniotką na progu od środka nie ma się do czego przyczepić, no może do tarcz bo wymiana blisko i na oponach letnich także ten...
@AndrzejTrg owszem miałem kontakt z policją. Także taki niechciany
Sam nie nosiłem szerokich spodni i nie miałem lufki ale bardzo dobrze znam osobę, która takie rzeczy robiła. Bo to osoba z bliskiej rodziny I nawet był też zatrzymany na przystanku i też chodziło o trawkę a raczej jakieś opary po niej. Wzięli nawet na komendę i było jakieś postępowanie, ale umorzone. Pewnie, że szkoda chłopaka, że za takie coś się tak tragicznie skończyło. Ale po prostu nie powinien uciekać. I tyle. Po drugiej stronie też są ludzie i też się boją... Nie czytałem dokładnie tego artykułu, ale było napisane, że policjant chciał go rozkuć, ale to ratownik się nie zgodził. A nie zgodził bo jak pisałem - ile jest napadów na ratowników. Błędne koło to wszystko.
Rekomendowane odpowiedzi