RAMU ZABRAKNIE!!! - temat panika kolejnego nadmuchanego problemu pierwszego świata sztucznie wykreowanego przez korporacyjnych księgowych. (Wątek zbiorczy)
Instalacja na SteamOs troszkę upierdliwa, ale działa Ja chyba na padzie to nie dam rady. Ponad 20 lat przyzwyczajenia w tej grze do myszki i klawiatury robi swoje
No, ale uzywki chodliwe tez sa. Nie oszukujmy sie ram ktory mozna bylo kupic za 300zl kosztuje 2300zl. Tak troche sredni interes.
Przyczyną może byc po prostu to, że te super komputery czyli A.I. factory stoją i beda stały w oczekiwaniu na dostawy energii jeszcze dosc długo. Wiec wieksi gracze i mniejsze firmy skupuja mniejsze serwery oparte na ramie i profesjonalnych GPU i w ten sposob uzywaj A.I. Przynajmniej na to wyglada.
To ja znów nie potrafię w to grać na myszce. Padem dużo przyjemniej i co więcej jest to jedyna gra na PC, w która gram na padzie...
Gram nekromantą ale taki nie ogar jestem, że aktualnie farmie lvl oraz itemki aby diablo pokonać (staram się nie podglądać w necie gotowych rozwiązań a grać "po swojemu")
Rekomendowane odpowiedzi