Cappucino 292 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 31 minut temu, SuLac0 napisał(a): https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/najpopularniejsze-chinskie-koncerny-motoryzacyjne-w-polsce-w-2025-r-producent-aut-mg/gwe23kf "Łączny wolumen to aż 49161 aut, czyli ponad 4,5 raza więcej niż w 2024 r. Oznacza to, że Polacy średnio co 10 minut kupują nowe chińskie auto." No i? To dalej 8% jako całość, czyli kilkudziesięciu marek z Chin. Było to już kilka razy tu pisane, skąd to podniecenie? A co ile Polacy kupują np. toyoty? No i to polski rynek, a jak w pozostałych krajach Europy? Chyba gorzej po za nielicznymi wyjątkami. 7 minut temu, galakty napisał(a): Ale obydwoje opłacani przez chinoli, no dziwne Wzięli dwa najbardziej rozpoznawalne ryje.
galakty 3 954 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 7 minut temu, Cappucino napisał(a): Wzięli dwa najbardziej rozpoznawalne ryje. Mi by wstyd było reklamować chińskie auta, bo to jakby wyglądało że nikt normalny go nie chciał
Petru23 355 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 29 minut temu, Cappucino napisał(a): No i? To dalej 8% jako całość, czyli kilkudziesięciu marek z Chin. Było to już kilka razy tu pisane, skąd to podniecenie? A co ile Polacy kupują np. toyoty? No i to polski rynek, a jak w pozostałych krajach Europy? Chyba gorzej po za nielicznymi wyjątkami. Wzięli dwa najbardziej rozpoznawalne ryje. To, że większość sprzedaży w Pl nowych samochodów jest ma działalność (80%?) Flota. Anime Chińczyków nie lubią bo im się w ryzyku nie spina. Edytowane 2 godziny temu przez Petru23
huudyy 3 184 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 29 minut temu, galakty napisał(a): Mi by wstyd było reklamować chińskie auta, bo to jakby wyglądało że nikt normalny go nie chciał Mnie bardziej bawi reklamowanie Omody Przez Wojtusia, który na codzień jeździ Rollsem 2
IceMan 122 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 48 minut temu, huudyy napisał(a): Mnie bardziej bawi reklamowanie Omody Przez Wojtusia, który na codzień jeździ Rollsem Ukryty przekaz że Omoda tak dobra jak RR ?
bergercs 1 800 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Myślalem, że ona reklamuje szpachlę.
Cappucino 292 Opublikowano 37 minut temu Opublikowano 37 minut temu Godzinę temu, Petru23 napisał(a): To, że większość sprzedaży w Pl nowych samochodów jest ma działalność (80%?) Flota. Anime Chińczyków nie lubią bo im się w ryzyku nie spina. Nie o to pytałem. Kto kupuje chińskie auta powszechnie wiadomo.
Rekomendowane odpowiedzi