Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
No tutaj to wyłącznie na podstawie czynów. Wielokrotnie środowiska zarówno prawicowe, lewicowe, ultra konserwatywne, albo ultra liberalne pokazywały swoimi działaniami, że są przepełnieni hipokryzją. Wielokrotnie głoszą i chcieliby nakazywać jedno, a robią zupełnie coś innego. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
w bf'ach to w ogóle nie budzi wątpliwości, bo statystyki bf podają ile fps może wypluć cpu, a ile gpu, jak grafika jest na low to gpu pokazuje wartości wyższe od cpu i wtedy programy podające fps, pokazują dokładnie tę samą niższą wartość z cpu - bo to jest limit cpu, jak dowali sie grafikę na maksa to wartość fps generowanych przez gpu będzie mniejsza od wartości CPU i to tę wartość pokaże np. riva tuner- bo wtedy jest limit gpu Tutaj znawcy będą twierdzić, że jak capeframex z całej rozgrywki, nie pojedyńczych wybranych screenów, pokazuje 100% na cpu i 80 pare na gpu, to nie cpu jest problemem gdzie cpu lata pod limit mocy, a gpu nudzi sie w okolicach 50% limitu mocy -
Przez MJRegul · Opublikowano
Mialem jednego Ventusa z serii 4000 i tego sie nie dalo znieść Obrzydliwe, wielkie FE kupilem TYLKO oczami bo jest malutka i sliczna i poprzez UV doprowadzilem ja do stanu używalności. Kazdy normalny gracz by wzial cos nie od NV bezpośrednio, to oczywiste. Ale ja chciałem FE, mam FE i nie bede go polecal ale nie taki diabeł straszny. -
Przez Send1N · Opublikowano
Pomysł z podłączeniem przez hdmi do telewizora padł już stronę wcześniej z tym że autor nie posiada TV w mieszkaniu -
Przez Elder · Opublikowano
Podaj budżet to będziemy myśleć co dalej bo wentylatory RGB to temat rzeka a bez budżetu to wróżenie z fusów. Lian Li O11 Dynamic EVO XL jest OK. Nie musisz brać do niej wentylatorów RGB od Lian Li ale...budżet może Ciebie zablokować jak w nie pójdziesz, szczególnie te porządne z serii TL/TL LCD.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi