Ciężkie egzystencjalne rozkminy, czyli jak podejść do zakupu mieszkania?
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
A jaki model w jakiej wersji? Bo darmowe to chyba głupieją. Chatgpt bez zalogowania się już jest praktycznie bezużyteczny, bo zachwouje się jakby leciał modelem z roku 2018, i do tego miał amnezję co 2 zdania i był pijany. Sprawdzałem ostatnio kilka innych. Te wbudowane w przeglądarkę brave są słabe, ale chat Groka to jest dopiero tragedia (pewnie znowu: wymaga płatnej wersji aby przeskoczyć na sensowny model) Zrobiłem krótki teścik tego o czym ostatnio były newsy, że jak bota opieprzać i dawać znać, że się nie jest zadowolonym, to bardziej się "stara". Efekty testu? Gówno prawda -
Przez Jedi88 · Opublikowano
Nie zakładałem, że ktoś siedzi na mniejszej obudowie od mojej . Specjalnie szukałem czegoś, co będę mógł w miarę łatwo przenosić, ale będzie wystarczająco miejsca na montaż i chłodzenie. Często piszą, że układ kominowy, tak jak u mnie jest zły dla temperatur. No chyba niezbyt, skoro działa to rewelacyjnie jak na takiego mikrusa. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
A próbowałeś zrobić to jako "plan minimum" czyli wybebeszasz wszystko, wyjmujesz dyski m.2, procka, ram - nie zostawiasz nic. Do płyty podpinasz tylko zasilanie 24pin i próbujesz Flashbacka na najnowszą wersję jeszcze raz. Jak to nie ruszy to płyta na serwis bez sentymentu. No i było trochę przypadków procesorów Ryzen 9xxx bez X3D, które padły na płytach ASRocka, więc Twój CPU też może być "kaput". -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Pentium D Cholera, ciasno masz. Nie myślałeś o większej budzie? -
Przez Petru23 · Opublikowano
@Katystopej Jak dziecko. Tylko po co te zaczepki? Edit Aaaa, już wiadomo. Wystarczy spojrzeć kto przegląda wątek, to zaraz się zacznie...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi