KamcioGF 79 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Wygląda trochę jak coś na wzór "Driver" tych starszych odsłon i chociaż nie mam żadnych oczekiwań to każdą grę, która nie jest fantasy rpg czy sci-fi śledzę bo wychodzi tego tak mało, że może akurat tym razem coś zatrybi PS. Gra jest ponoć robiona przez twórców Just Cause i Mad Max. Czekacie? 2
Keller 807 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Czekacie. Jeśli Mindseye mi podeszło, to to tym bardziej
JeanPepin 334 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Owszem czekam, wczoraj się dopiero o gierce dowiedziałem. Mad Maxa bardzo lubię , fajny klimat miała ta gra. Jakieś okienko premiery ? I to open world ma być jak ich Max i JC ?
j4z 1 071 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Opublikowano 5 Grudnia 2025 Czekam. MM miał bardzo fajny model jazdy. Ogólnie bardzo mi się podobał. 10 godzin temu, JeanPepin napisał(a): I to open world ma być jak ich Max i JC ? Ponoć otwarte dzielnice, co kolwiek to znaczy.
STALKER 79 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Opublikowano 6 Grudnia 2025 Otwarty świat zapowiada się jak narazie ciekawie.
JeanPepin 334 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Kurde czekam na to w sumie, ale nie ma żadnej daty premiery, a różne źródełka piszą że premiera na początku 2026
Rekomendowane odpowiedzi