Samson: A Tyndalston Story
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kamilos69 · Opublikowano
@Wuadator Jeżeli szukasz Stripe QD to masz jeszcze: 341CQR MO34WQC36 -
Przez Kabor · Opublikowano
Mi ten system też średnio leży. Jednak po jakimś czasie jak już masz dostęp do kostki (kolejne skojarzenie z diablo ;-), to możesz użyć dziedziczenia (czy jak to się tłumaczy). Chodzi o to że jak masz swój hełm na poziomie np. 50 to możesz zwiększyć jego poziom na 51 używając dowolnego hełmu wyższego poziomu. Więc jak raz już sobie wykułem u kowala pełny set dla dwóch mieczy to po każdej misji sobie tylko zwiększam poziom przedmiotów. Do tego wszystkie statsy też można dowolnie rolować. Można nawet zwiększać poziom przedmiotów do legendarnych. Ja gram na trudnym poziomie i niektórzy bosowie są wymagający. Troszkę mnie zmęczył wampirek zwłaszcza, że ma drugą fazę (jak ja tego w grach nie lubię ) i do czasu jak nie odkryłem, że w tej drugiej fazie wystarczy się tylko bronić nie trzeba atakować . W tej chwili jestem przy końcu, na walce ze smokiem. Na razie miałem jedno podejście i nie dałem rady bo w drugiej fazie nie miałem odpowiednich potek na status. Jednak wolę "tradycyjne" podejście do broni bo mimo, że wypada tego w bród różnych to i tak mamy tylko 3 - podwójna broń, ciężki miecz oraz włócznia. Poza tym w obrębie kategorii broń zachowuje się tak samo ma tylko inne parametry typu wartość ataku, regeneracja np. staminy itp. Różnorodność uzyskuje się przez wykupywanie umiejętności dla danej kategorii. Kolejna sprawa to odbicia - jak we wszystkich grach to nie dla mnie. Nawet z maksymalnym rozwinięciem drzewka więcej na tym tracę niż zyskuję . Czasami tylko używam z pozytywnym skutkiem kontr na ataki specjalne. Kolejną wadą jak już wcześniej ktoś wspomniał to design poziomów i mało urozmaicone widoki ciągle podobnie wyglądające lokacje. Dodatkowo te dodatkowe misje (nieobowiązkowe) dzieją się na tych samych lokacjach co misje główne - tylko np. w innym kierunku czy nieznacznie pozmienianymi/ poblokowanymi drogami. Jednak mimo wszystko gra się przyjemnie i nie żałuję wydanej kasy. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Na zamtuzy nie ma co liczyć, niestety. Nie będzie chędożenia. -
Przez DITMD · Opublikowano
Jeśli chodzi o design leveli, nawigację po nich, to dla mnie Lordsy są gdzieś na dole tabeli. To jest pierwsza gra z tego gatunku, którą po prostu chciałem porzucić, bo znudziło mnie bieganie po mapie w celu pchnięcia tego wszystkiego do przodu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi