ODIN85 3 841 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu Wygląda jak DMC bez broni palnej 1
Zas 369 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Absolutnie mi się to nie posoba. Ogólny vibe, broń, walka jako całość... Smutne, że nie dostaniemy prawdziwego sequela. Wyczuwam kolejny "sukces" komercyjny. Ale biorąc pod uwagę, kogo wybrali na nowego prezesa, to nawet nie będzie szkoda, gdy sobie głupi ryj rozwalą. 1
ODIN85 3 841 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu I tak dziwne że dostaliśmy bo to rekordów sprzedaży nie biło.
Zas 369 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ponoć teraz sprzedaje się świetnie I w sumie zadłużenie, ale w przypadku dwójki jakoś tego nie widzę - choć trzeba przyznać, że zapowiedzi jedynki też były mylące...
Ryszawy 461 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ale co z tym prezesem? Bo nie siedzę w temacie. Ja bym nie skreślał, Alan dwójka był spoko. A ten gameplay nie wygląda źle. Jedynka była unikalna nie dzięki walkom, a było ich tam sporo, tylko dzięki unikalnej, onirycznej atmosferze a w to Remedy umie.
Pavel87 760 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 8 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Wygląda jak DMC bez broni palnej Też mi się od razu skojarzyło, że walka mocno przypomina DMC. Także raczej nie dla mnie, chociaż Remedy umie w "klimat", więc poczekam na recenzje i opinie.
Lypton 1 015 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Świeża sprawa z tym prezesem. Wzięli na CEO typa, co kiedyś pracował w EA i odpowiadał za sportówki, f2p i inne mobilki. Ostatnio przez kilka lat pracował dla portali internetowych zajmujących się sportem. A sam Control Resonant? Noooo, ze mną nie rezonuje.
Vulc 2 309 Opublikowano 20 minut temu Opublikowano 20 minut temu Potwierdzają się więc wcześniejsze obawy, nie zachęca ten nowy gameplay. Konstrukcja poziomów wydaje się ciekawa, ale tak jak wcześniej mieliśmy przenikanie się światów, często dość subtelne, tutaj na dłuższą metę będzie chyba wdzierać się monotonia. Podobnie z potyczkami, nie przekonuje mnie to klepanie melee. Gra na razie ląduje na liście "może kiedyś". 1
Rekomendowane odpowiedzi