ODIN85 4 926 Opublikowano 3 Sierpnia Autor Opublikowano 3 Sierpnia Póki co to tego dnia jestem za odpaleniem Silent Hilla a nie tego.
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 3 Sierpnia Opublikowano 3 Sierpnia Właśnie się zorientowałem, że nowy Silent Hill oraz ten Control wychodzi tego samego dnia. Natomiast jestem pewny, że Controla robili ludzie bardziej zdrowi na umyśle i nie zafundują równie chorej fabuły, co Silent Hill F. 1
Radio Tirana 1 606 Opublikowano Wtorek o 12:51 Opublikowano Wtorek o 12:51 https://wccftech.com/remedy-q2-2026-revenue-control-resonant-alan-wake-2-sales/ Nowy Control ponoć został dodany do listy życzeń przez 1,5 mln osób. Nie jest to jakaś kosmiczna liczba - polski Dawnwalker wylądował przecież na 2 mln list życzeń - ale z drugiej strony gry Remedy nigdy nie były rozchwytywane przez miliony na premierę.
Vulc 2 753 Opublikowano Piątek o 22:34 Opublikowano Piątek o 22:34 Nie jest najgorzej. Nadal żałuję, że poszli w melee i zbyt mocno w walkę, ale choćby dźwięk pierwsza klasa. Tyle, że Control miało też przedni setting i fajną fabułę. Tutaj jest chyba zbyt generycznie, a historia stanie w drugim rzędzie. 1
Ryszawy 757 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu W dniu 14.08.2026 o 23:27, JeRRyF3D napisał(a): Jakoś tak... Nie no, fajnie jest... okładanie jakiegoś 30-metrowego potwora z magmy kijem po dupie, bo wyżej nie da się doskoczyć... Mogliby mu jakieś przyrodzenie dorobić, takie rozżarzone kulki plus armatka, to wtedy może byłoby to zabawne. Obejrzałem chyba wszystkie dostępne filmiki. Żaden mi się właściwie nie spodobał, tylko ten z pokojami i zabawą grawitacją był jako-taki. Wygląd potworów i ten sposób walki... ja na razie jestem na nie...
Rekomendowane odpowiedzi