Wesołych Świąt
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Hard Reset · Opublikowano
No przecież masz widocznego screena z wpisami do rejestrów. Wydaję mi się że poprawnie są wpisane. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Wiem ze fakty bola ale taki juz jestem i bede tepil kazdego kto wypisuje takie bzdurki. A to ze dla ciebie to niewygodne to juz twoj problem Moze jak przeczytasz ze zrozumieniem to cie olsni do czego sie odnioslem, i nie nie do realnych konkretnych wad nadal widze beton nie skumal Ale ja nic wymieniac nie musze, bo mi to w dyskusji do niczego nie jestes potrzebne, ty sie wykazales wileka hipokryzja i totalnym zabetonowaniem wiec Ty cos z tym zrob, a nie ja bede ci cos udowadnial Tyle z mojej strony. Kłamca, beton hipokryta, tak cie okresle -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
stacja dyskow - dyski na sata dyski pamieci - nvme tak ja to interpretuje bo to ma w sumie sens. niektore dyski na sata lub usb sa zewnetrznymi dyskami wiec moze dlatego sa na stacji dyskow? jesli nie wklepales komend wyzej, o ktorych mowilem to zrob crystaldiskmarka przed i po i po prostu sprawdz czy jest widoczna jakas roznica -
Przez Jedi88 · Opublikowano
Rzuciłeś się na mnie bo napisałem, że nie chce kupić OLED-ów z powodu ich wad, jakbyś był jakimś przedstawicielem producenta. Wymień te wady IPS-ÓW vs OLED, albo spróbuj zaprzeczyć temu, że QOLedy glossy się rysują, a OLEDy ogólnie wypalają. Przejdźmy do szczegółów, bo jak na razie walisz ogólnikami i atakujesz mnie personalnie jak jakiś psycho fan OLEDA. Czy wszystko w porządku? -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Ale on ma wersje super. No nie wiem. Nie bedę sie kłócić. Gry mogą wyjsc nie zoptymalizowane w przyszłosci co nie byłoby zadna nowoscia. Półki co jest ok.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi