Imm 299 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Badalamann napisał(a): Ale winna czego miałaby być? Przecież jeszcze nie wyszedł serial. A bedzie to wysokobudżetowiec Amazonu. Powinno być conajmniej dobrze. Pożyjemy, zobaczymy. Ale patrząc na przykład innego wysokobudżetowego serialu Amazona - Pierścienie Władzy - pozostaje umiarkowanie-sceptyczny. Edytowane 20 godzin temu przez Imm
Vulc 2 279 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 1 godzinę temu, Badalamann napisał(a): A bedzie to wysokobudżetowiec Amazonu. Powinno być conajmniej dobrze. Tak, zwłaszcza że dwa najdroższe seriale od nich, czyli Rings of Power i Citadel to gnioty, a trzeci Peripheral jest co najwyżej średni. Nie ma w tej branży, przy tych platformach i w dzisiejszych czasach, żadnych przesłanek aby wierzyć w "co najmniej dobrze".
j4z 1 092 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, Badalamann napisał(a): Ale winna czego miałaby być? Nie tego, że nie pasuję do roli? Edytowane 19 godzin temu przez j4z
Lypton 1 001 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 7 godzin temu, j4z napisał(a): Nie tego, że nie pasuję do roli? Czemu miałaby być winna temu, że nie pasujesz do roli? Jesteś chłopem - logiczne, że nie pasujesz. Jej winy w tym nie ma. 1
Badalamann 1 084 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 9 godzin temu, j4z napisał(a): Nie tego, że nie pasuję do roli? Ale skąd pomysł że nie pasuje do roli? To wysokobudżetowy serial. Sądzę że producenci mieli duży wybór aktorek i wybrali jak uznali najlepiej po próbach. Nie szukałem czy są z nich jakieś publicznie dostepne materiały by coś więcej oceniać. @Vulc Rings of Power mi się podoba, Citadel faktycznie średni, choć na tyle dobry że obejrzałem całość, za to mają dobry spinof Citdael: Diana. Peripheral tez był ok. Może dlatego że lubię takie klimaty i pomysły. Tombraider nie będzie gorszy.
Send1N 5 053 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Z wyglądu nie pasuje do roli czy tak trudno to zrozumieć? 1
miro 946 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) zrobią ja i będzie ok, tu wygląda fajnie, podobna ale subtelniejsza niż Angelina wszystkim nie dogodzi, jakby NF to robił to bysmy się dopiero przekonali kim jest ciemna osoba Lar Croft Edytowane 8 godzin temu przez miro 1
Badalamann 1 084 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 22 minuty temu, Send1N napisał(a): Z wyglądu nie pasuje do roli czy tak trudno to zrozumieć? Patrząc na to co mamy dostępne, czyli jedno zdjęcie w stroju, to pasuje. I jak pisałem wyżej, na próbach też musiała dobrze wypaść. A więcej dowiemy sie po premierze albo jak przynajmniej będzie więcej materiaów. 1
Send1N 5 053 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Ta też pasuje? Edytowane 8 godzin temu przez Send1N 4
Lypton 1 001 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 16 godzin temu, Vulc napisał(a): W duże mierze odpowiada za niego Phoebe Waller-Bridge, a jak do tej pory nic od niej nie przypadło mi raczej do gustu. Fleabag to absolutny sztos i jeden z najlepszych seriali XXI wieku, a Killing Eve - dopóki odpowiadała za nią PWB - to pulpa najwyższej klasy.
j4z 1 092 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 2 godziny temu, Badalamann napisał(a): Ale skąd pomysł że nie pasuje do roli? Pytaj tych co tak twierdzą i mówią, że to źle, że przyjęła rolę.
Imm 299 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Killing Eve pierwsze dwa sezony były naprawdę dobre, trzeci to już zjazd, a czwarty to pomyłka.
bourne2008 1 397 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Godzinę temu, Pitross20 napisał(a): podbijam 2
Pavel87 729 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Jeżeli Sansa Stark gra Larę to mam nadzieję, że antagonistą będzie Ramsay Bolton
Lypton 1 001 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Imm napisał(a): Killing Eve pierwsze dwa sezony były naprawdę dobre, trzeci to już zjazd, a czwarty to pomyłka. Po trzecim sezonie PWB opuściła pokład. Przy pierwszym była showrunnerem i główną scenarzystką, w drugim zastąpiła ją Emerald Fennell (laureatka Oskara za scenariusz do Promising Young Woman), a sama pełniła rolę producentki wykonawczej. Przy trzecim siedziała jeszcze na stołku producentki, ale nie udało się znaleźć kolejnej tak utalentowanej osoby jak Emerald do bezpośredniej pracy nad serialem, więc zawinęła zabawki i w czwarty sezon nie miała żadnego wkładu. Update: musiałem sobie przypomnieć, czy porzuciłem Eve po pierwszym odcinku trzeciego czy czwartego sezonu. I tak - to był czwarty sezon, gówno straszne i odjazd w dziwne rejony. Edytowane 5 godzin temu przez Lypton
Vulc 2 279 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Lypton napisał(a): Fleabag to absolutny sztos i jeden z najlepszych seriali XXI wieku, a Killing Eve - dopóki odpowiadała za nią PWB - to pulpa najwyższej klasy. Spoko, jedyne co mnie tutaj przekonuje to fakt, że Fleabag jest generalnie bardzo dobrze oceniany i zgarnął swego czasu trochę nagród, więc widocznie coś w tym jest. Po prostu kompletnie nie dla mnie, dotrwałem do połowy pierwszego sezonu (czwarty odcinek?). Killing Eve? Podobnie. Oczywiście Tomb Raider nie jest tak "ambitny" i być może będzie to wyglądać odmiennie. Tak czy inaczej produkcje PWB to nie moje klimaty. Edytowane 5 godzin temu przez Vulc
Dimazz 669 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Cavill znowu ma pecha. Nic nie wskazuje na choćby rozpoczęcie realnych prac nad serialem warhammera. Cytat Niestety, najnowszy raport finansowy Games Workshop przyniósł rozczarowujące wieści: choć od ogłoszenia współpracy minęły już ponad trzy lata, projekt wciąż nie doczekał się żadnych konkretów. Szkoda chłopa
bourne2008 1 397 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Kręci reboot Nieśmiertelnego. 1 1
Vulc 2 279 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Dimazz napisał(a): Cavill znowu ma pecha. Nic nie wskazuje na choćby rozpoczęcie realnych prac nad serialem warhammera. Szkoda chłopa Może to i dobrze? Nie wiem czy pod skrzydłami Amazonu ta seria nie skończy jak Władca Pierścieni. Tam też kompletnie nie zrozumiano przesłania oryginału i mam spore obawy, że i tutaj podstawy byłyby mocno wypaczone. Żeby zrobić dobry serial w tym uniwersum, nie można brać jeńców. A Cavill, nawet będąc jego fanem, raczej nie dysponuje siłą przebicia, aby wpływać na showrunnerów. Wiedźmin jest tego dobrym przykładem. Dla mnie ten świat ma większe szanse w postaci animacji, choćby kapitalnego "Astartes", które do dziś nie ma sobie równych, w pełni oddając klimat W40K i obraz Space Marines.
Imm 299 Opublikowano 16 minut temu Opublikowano 16 minut temu Myślę, że może być dokładnie odwrotnie. Cavill już to raz przeszedł z Netflix i Wiedźminem; teraz zwyczajnie mógł się nie zgodzić jak przeczytał wstępny scenariusz jakże uzdolnionych scenarzystów, których dziś jest cała masa.
Rekomendowane odpowiedzi