ghostdog 1 149 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Co tam nowe seriale, stare trzeba nadrobić. Nie kojarzę aby w tych latach leciał w tv, a wygląda obiecująco 1
miro 1 217 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja zastanawiające, ciekawe jak wyjaśnią, o ile w ogóle.. na końcu 5 sezonu Beth i Rip przenoszą się do nowego rancza w Montanie ( tak jak Yellowstone ) na zachód od Dillon Z trailera wynika jednak że osiedli w Teksasie, Rio Paloma.. Czyżby Sheridan za jakiś czas połączył to z 6666, bliżej im będzie teoretycznie, choć Teksas jest ogromny
ket_rab 412 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja https://www.filmweb.pl/serial/Morfeusz-2026-10112370 Ciekawe
ODIN85 4 866 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Po miesiącach spekulacji NBCUniversal oficjalnie potwierdziło, że powstaje aktorski serial osadzony w uniwersum „Szybkich i wściekłych”. Co więcej, według Vina Diesela w przygotowaniu są aż cztery produkcje telewizyjne oparte na popularnej franczyzie. Może będzie mniej głupot niż w filmach 1
ChudyXp 54 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 14 minut temu, ODIN85 napisał(a): Po miesiącach spekulacji NBCUniversal oficjalnie potwierdziło, że powstaje aktorski serial osadzony w uniwersum „Szybkich i wściekłych”. Co więcej, według Vina Diesela w przygotowaniu są aż cztery produkcje telewizyjne oparte na popularnej franczyzie. Może będzie mniej głupot niż w filmach To się zaczyna robić jak Moda na Sukces , dzieci moich dzieci jeszcze pewnie będą to oglądać "Szybcy i Wściekli odc 5658" 1
AndrzejTrg 3 404 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Szczerze to nie rozumiem fenomenu tej serii, jak jeszcze jakoś do Tokyo Drift to miało ręce i nogi, tak później się co raz głupsze robiło, ale szalę przelał czołg pędzący 200km/h i powiedziałem dość. 2
ChudyXp 54 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja 6 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Szczerze to nie rozumiem fenomenu tej serii, jak jeszcze jakoś do Tokyo Drift to miało ręce i nogi, tak później się co raz głupsze robiło, ale szalę przelał czołg pędzący 200km/h i powiedziałem dość. Czołg swoją drogą oni byli lepsi niż NASA i Artemis 2 bo polecieli samochodem w kosmos nawet NASA nie ma takiej technologi 1
Pentium D 1 951 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja Właśnie mi wyskoczyło na youtube. Trupy z Boysów jeszcze ciepłe a tu zapowiedź nowego serialu z supkami
Kadajo 9 794 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Widziałem zapowiedz w kinie wczoraj, ciekawie to wygląda.
Pentium D 1 951 Opublikowano 3 Czerwca Opublikowano 3 Czerwca W listopadzie 2025 chyba pojawiło się oficjalne info, że będzie reaktywacja serii Stargate a teraz Amazon ubił projekt. Decyzja kompletnie z dupska. https://www.gamereactor.pl/serial-stargate-anulowany-przez-amazon-prime-video-1292173/ Dziwnie się to zgrało z rozwaleniem platformy startowej. 1
miro 1 217 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca ciekawym... Max Cady w filmie z 1991 ( Scorsese ) grany przez De Niro to był absolutny majstersztyk ale tutaj gra go Bardem, wyszły 2 odcinki, oceny wysokie... pierwowzoru z Mitchumem nie wiedziałem nigdy..
ODIN85 4 866 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Netflix zaskoczył liczyłem jednak na coś tego typu Spoiler
Pentium D 1 951 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca The Boroughs skasowane czyli chyba nie ma sensu się za to zabierać w przyszłości.
Rekomendowane odpowiedzi