Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne dni

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, TmK napisał(a):

Tullamore i Singleton to moje ulubione rudzielce. Z wodą, na lodzie czy surówka? Ogólnie sobie uświadomiłem, że praktycznie w ogóle nie pije, chyba nie jestem Polakiem :E takiego jednego Singletona to potrafię rozwalać w 3 miesiące, jedna szklaneczka co któryś wieczór pod dobry serial. Do tego czerwone wino do makaronu lub czerwonego mięsa i tyle u mnie z alko idzie. Wódkę to ostatnio piłem chyba z 10 lat temu, jeszcze na studiach :E

Surówka, a wódkę to też nie pamiętam kiedy piłem. W sumie czasem mi się zdarzy szklaneczka rudej lub ewentualnie jakieś wyjście/spotkanie ze znajomymi przy piwku, ale wtedy absolutny maks to 4 piwa (a najczęściej 2-3).  

Edytowane przez Kandelabros
Opublikowano
42 minuty temu, ghostdog napisał(a):

Kultura picia się zmienia, szczególnie jak się człowiek przerzuci na lepsze trunki. Ja w barku mam flaszki kupione 2-3 lata temu, czekają na specjalną okazję.

@ghostdog mówisz że masz 2-3 letnie flaszki u mnie w barku stoi butelczyna gorzały, którą dostałem od kolegi na imieniny 10 czy 15 lat temu :)

Opublikowano (edytowane)

Rzeczywiście ten temat pokazuje, że forum jest skansenem zgredów związanych PC DIY.

Chociaż generalnie fora to już zamierzchła przeszłość, kiedyś na PCLabie w temacie sylwestrowym ciężko było nadążyć z czytaniem radosnej twórczości a dziś? Ech nostalgia...:placz:

Ale oczywiście najlepszego.:pijaczyna:

Edytowane przez Kandelabros