Samochód do miasta 60 tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DjXbeat · Opublikowano
I ja taki dystans zrobił bym za jednym strzałem bez ładowania. Wyżej napisałem o obawach jakie masz. Ja takie miałem przed zakupem i w pierwszym miesiącu. Teraz wsiadam, ustawiam nawigację i jadę -
Przez MaxaM · Opublikowano
Trzeci monitor 34" https://tftcentral.co.uk/news/gigabyte-unveil-the-mo34wqc36-with-a-34-360hz-ultrawide-5th-gen-qd-oled-panel -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
i prywatne biznesy w UA https://businessinsider.com.pl/firmy/nowe-inwestycje-usa-na-ukrainie-lit-i-wsparcie-od-przyjaciela-trumpa/xnq75tq Przecież w ramach NATO USA ma już tam bazę, chodzi o samą kwestię przywłaszczenia. Wiadomo że Dania nie ma szans cokolwiek zrobić i to tylko wymiana zdań ale konsekwencje przejęcia Grenlandii mogły by zupełnie zmienić relacje UE i USA -
Przez Fatality · Opublikowano
Ale to trzeba mieć już prawdziwy niefart jak na przeglądzie sprawdzają DPF. Chyba, że to jakiś 20 letni gruz to może i ktoś się pokusi sprawdzić. Nie wiem czy to było wcześniej, ale na pewno od tego roku mają obowiązek sprawdzać jakość spalin, decybele itd. Robiłem przeglądy na zadupiach czy dużych miastach i nic - chyba, że mają niepisaną zasadę, że robią dla jakichś złomów a dla reszty pomijają aby oszczędzić czas -
Przez galakty · Opublikowano
Nowe benzyniaki mają takie skomplikowanie że dorównują dieslowi również pod kątem utrzymania Spalanie niskie jest super dopóki auto się nie psuje, a zobacz ile kosztuje ACT czy pompa wody do 1.5 TSI EVO. Wolę 2-3 litry więcej ale bezawaryjną jednostkę, tylko takie czasy to już nie wrócą. Plugin fajny bo wydłuża żywot jednostki spalinowej, pal licho spalanie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi