Samochód do miasta 60 tyś zł.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez krzysiek_1990 · Opublikowano
Wukong 6 rozdział, ale już coraz bardziej męczy, im dalej coraz bardziej męczące. Grind i farma expa i skilli -
Przez Keleris · Opublikowano
Zgadzam się co do systemu otwierania zamków, ciekawa minigra ale nie czuć w ogóle rozwoju postaci na poziom mistrzowski, osobiście darowałem sobie otwieranie wszystkiego w obozach bo za dużo czasu pożera taka zabawa żeby pozbierać w większości śmieci. Po patchu przestał działać generator klatek przy FSR, przy ataku na gniazdo pełzaczy wywaliło mi grę kolejne 2 razy. System walki czasem strasznie irytuję, stojąc na jakimś głazie/nierównym terenie czasami w ogóle nie można wykonać ataku bo postać się lekko "zsuwa" i generalnie nie podobała mi się walka z królową pełzaczy gdzie robiąc uniki na boki postać często wieszała się na jakiś jajkach i innych przeszkodach na podłożu oraz nie działał poprawnie zaznaczenie przeciwnika TAB - postać po podbiegnięciu do królowej zamiast atakować w przód to atakował w bok nie trafiając w ogóle w przeciwnika, ogólnie zrobili z tej walki lekcje gimnastyki więcej skakania, kolejny przeciwnik w którego często nie idzie trafić mimo wrażenia po animacji że się udało to krwiopijcy - syndrom G3 ubijasz hordy orków, a krwiopijcy zrobią z Ciebie papę. -
Przez kamilos69 · Opublikowano
Jest tutaj jakiś magik czy tylko małe chłopczyki z mieczykami 1h latają na forum? -
Przez kamilos69 · Opublikowano
Nie zauważysz różnicy bo to jest ta sama matryca QD 1gen. Uchwyt na monitor rozwiązuje wszelakie problemy z podstawą -
Przez Dominik91 · Opublikowano
Dziś sprawdzę w sumie nie pomyślałem o tym. A mam pytanie do osób grających w Battlefield 6 multi, czy też jak używacie pojazdów lub niektórych broni to w kamarze pierwszej osoby obraz robi się potwornie rozjaśniony i praktycznie nie widać nic
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi