Czy zmienilibyście kartę na 5070 Ti mając 9070XT
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
Na badaniu spalin nie zarobi miasto Tu nikogo nie obchodzi o zmniejszenie produkcji spalin, tylko $$$. Już dawno stacje powinny badać skład, DPF i EGR podczas kontroli. Ale nieeeee po co, wystarczy żarówki i hamulce. Nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałem B5 w dużym mieście To się głównie porusza po wioskach bo wujas jeszcze ma ropę z kombajnu. Wiesz co zrobi osobna biedna? Założy jednomas, nikt nie będzie pakował 3k w sprzęgło do Passata B5. Zresztą jak pisałem później przy takim aucie to nawet nowe 4 opony dochodzą do 50% wartości auta, nikt tego nie robi tylko pakuje używki za 500 zł. Podatek od biedy tu idealnie pasuje i do tego się sprowadza, nie stać Cię to płać dodatkowo albo wymień na benzyniaka co ma 18 lat i nie płać. W sumie proste rozwiązanie tu jest, jakakolwiek benzyna już spełnia SCT. -
Na 99% nie będzie Ci się chciało go składać i rozkładać -
Przez Nex1M · Opublikowano
Z tego co mi mówi google Altrnate.de tez nie wysyla do Polski i trzeba korzystac z posrednikow. Nie wiem ile w tym prawdy. Na proshop.de vanguard soc 3000 euro na proshop.pl 14000 zł -
I o to mi chodzi, jak masz PC to raczej nie walisz tyloma stopniami w instalację więc co się dziwić że im nie dogrzewa jak np. wrócili po świętach i mieli 18 stopni w środku. Do tego izolacja, okna, nawiewniki itp. U mnie w mieszkaniu jest instalacja niskotemperaturowa i jak mierzę temperaturę podczerwienią to wychodzi 49-50 stopni na grzejniku i wiem już że w salonie jest za mały żeby efektywnie dogrzać po długim wychłodzeniu. Teraz raczej odpuszczę ale na kolejną zimę montuję taki sam tylko potrójny. -
Przez Mistrz zakonu Paladynów · Opublikowano
To jest to duże wymiary ale nie ten klocek wielki i porty od góry. 🫡 dzięki
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi