Doamdor 2 468 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 23 godziny temu, Pentium D napisał(a): Drugi ubity ryzen 9 9950x na tej samej płycie asrocka I dalej nikt nie wie...
czarka89 9 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu Dobra, procek został wymieniony, teraz działa na płycie Gigabyte. Teraz została mi płyta asrocka, wysyłać ja na gwarancję?
Doamdor 2 468 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Będziesz miesiąc w plecy i dostaniesz odpowiedź, płyta jest sprawna. 1
Kadajo 8 450 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Sprzedać jak najszybciej. Puki coś warta.
Grolshek 877 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, czarka89 napisał(a): Dobra, procek został wymieniony, teraz działa na płycie Gigabyte. Teraz została mi płyta asrocka, wysyłać ja na gwarancję? Assrok ma w dupie użytkowników. Jak Doamdor napisał dostaniesz info że płyta sprawna. Zrób tak jak reszta i sprzedaj za fajną cenę to ktoś postawi na niej jakiegoś 7500f/7700 i będzie się cieszył póki coś warta. Edytowane 6 godzin temu przez Grolshek 1
Lameismyname 2 995 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 4 godziny temu, czarka89 napisał(a): Teraz została mi płyta asrocka, wysyłać ja na gwarancję? A tak serio, to zrób jak koledzy mówią - sprzedaj póki coś warta. Serwis ASRocka pewnie ma tak pełne ręce roboty, że odeślą Ci z kwitkiem "działa jak nowa"
Rekomendowane odpowiedzi