Kryzys na rynku dysków SSD/NVMe?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
A cie lubilem.. O drugim administratorze zapomniales. -
Przez Mar_s · Opublikowano
PClab i tak by zdechł, bo Ringier Himmler go nigdy nie chciał, forum od początku było im kulą u nogi, i było wygaszane. Tam zresztą były inne problemy, zerowy kontakt z administracją między innymi, tutaj masz realną administrację cały czas na forum, co zresztą chyba sami widzicie. I wiadomo że myślę o Tomku, a nie o tytularnym administratorze którego nikt na oczy nie widział od dawna. -
Przez Jaycob · Opublikowano
Kupiłem kilka gierek z jesiennej wyprzedaży GOG-a. W DMC nie grałem aż do 4. części, więc mam nadzieję, że ten gameplay mnie nie odrzuci. -
Przez Cappucino · Opublikowano
U Ciebie...jak jedna ekipa wywozi plastiki to co, maja zwolnic kierowcę bo odbiór śmieci będzie co trzy a nie dwa tygodnie? Serio to pokryje koszt dziesiątków tysięcy PET jakie do tej pory zbierali a obecnie stracili? Może niech teraz firmy które zarabiają na PET rekompensują te straty a nie jak zawsze obrywa klient w imię tzw. ekologii. Dlaczego ja jako obywatel mam płacić za swojej kieszeni za te durne pomysły? Piszesz, że gminy naciagają, ale zrobią to wszystkie, to się dopiero rozkręca. Jedź tam i powiedz, że oszukujo...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi