Wykończenie mieszkania - (najlepiej tak, by mieszkanie nie wykończyło nas...)
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Co do hałasu, to myślę, że wielu osobom by się przydało takie doświadczenie: Przenosicie swojego kompa do mojego pokoju. Słuchacie jak pracuje. A potem do pokoju kumpla, którego pokój jest niechcący jedną wielką komorą pochłaniającą dźwięk. W cholerę przestrzeni, masa rzeczy absorbujących dźwięk jak gruby dywan, fotele, pierdoły na ścianach. Różnica by Was nie tyle zdziwiła, co zszokowała. A własne kompy, bo inaczej byście nie uwierzyli własnym uszom Co do tego jak przeszkadza to jeszcze inna kwestia. Można mieć świetny słuch i grać przy 2500rpm bez sluchawek i bez dźwięku i nie mieć z tym problemu a nawet irytacji po kilku godzinach. A inna osoba wyłączy grę po 20 minutach tej samej karty na 1300RPM, bo już czuje dyskomfort od hałasu. Kto miał kiedyś zdrowie i dobry słuch a teraz nie ma ani jednej z tych dwóch, ten szybko się tu ze mną zgodzi. Inni pewnie się tylko zdziwią i życzę im, żeby nigdy nie musieli zmieniać zdania. W każdym razie dyskusje w tym wątku o cewkach i hałasie wentyli nigdy się nie kończą inaczej niż "ja wiem lepiej!" -
Przez drex1 · Opublikowano
"Operacje szturmowe wstrzymane". Rosjanie "ślepi i głusi" po odłączeniu Starlinków ...Wróg styka się nawet nie z problemem na froncie; przeżywa katastrofę. Wszelkie dowodzenie i kontrola nad wojskami zostały wstrzymane. Operacje szturmowe zostały wstrzymane na wielu odcinkach" — podkreślił. https://www.onet.pl/informacje/belsatpl/operacje-szturmowe-wstrzymane-rosjanie-slepi-i-glusi-po-odlaczeniu-starlinkow/v24bv1l,0666d3f1 -
Przez TheMr. · Opublikowano
Słuchaj, tak na przyszłość kupuj coś co wytrzyma drona - https://www.instagram.com/reel/DUWjEWNjBBj/?igsh=MTd0bHA0aGZodDFmdw== A tak poważnie. Szukaj po prostu samochodów z południa. Miałem Golfa IV, zero rdzy od spodu do samego końca, miał 18 lat i rdzy na oczy nie widział -
Przez Kadajo · Opublikowano
"Przyglądamy się sprawie", czytaj "coś jest na rzeczy"
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi