Stjepan 2 637 Opublikowano wczoraj o 17:01 Opublikowano wczoraj o 17:01 Zrobili grę VR, zrobili grę Lego w tym uniwersum, obie nie poradziły sobie dobrze tak jak jedynka i dwójka.
Phoenix. 5 356 Opublikowano wczoraj o 17:02 Autor Opublikowano wczoraj o 17:02 11 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Tobie widać że gra spasowała I po czym tak niby wnosisz?? Ta gra po mnie splywa czlowieku.. 12 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): będziemy się cieszyć z Twojego grania No chyba nie bedziecie bo w to grac nie bede. Mnie po prostu bawi to rakowe podejscie graczy i tyle
AndrzejTrg 3 031 Opublikowano wczoraj o 17:14 Opublikowano wczoraj o 17:14 (edytowane) 12 minut temu, Phoenix. napisał(a): I po czym tak niby wnosisz?? Ta gra po mnie splywa czlowieku.. No chyba nie bedziecie bo w to grac nie bede. Mnie po prostu bawi to rakowe podejscie graczy i tyle Gra Cię jednak interesuje, bo jak to stwierdziłeś "a jak mi sie gra nie podoba to po prostu jej nie kupuje, olweam i nawet nie sledze newsow bo po co tracic czas na to." Ale temat musiałeś założyć... to jednak śledzisz newsy i się nią interesujesz w innym wypadku tematu by nie było człowieku. I wyrażanie opinii to nie jest plucie jadem, i tego też nie umiesz rozróżnić, i idąc Twoim tokiem myślenia 99% użytkowników w tym temacie pluje jadem. Nosz popatrzmy same węże w temacie Phoeniksssssss Edytowane wczoraj o 17:14 przez AndrzejTrg 2
Phoenix. 5 356 Opublikowano wczoraj o 17:16 Autor Opublikowano wczoraj o 17:16 (edytowane) Nikt nie zalozyl tematu to go zalozylem, nie dorabiaj sobie do tego tych bzdur, ktore wymyslasz i tyle, bo nie ma w tym zadnej filozofi. Nie zrobilbym tego ja to by zrobil kto inny, a ze widzialem szybko newsa w sieci to bylem pierwszy. Cala tajemnica i z mojej strony EOT Edytowane wczoraj o 17:17 przez Phoenix.
AndrzejTrg 3 031 Opublikowano wczoraj o 17:30 Opublikowano wczoraj o 17:30 (edytowane) Ja nic nie wymyślam, Ja stwierdziłem fakty, ponieważ jak kogoś gra nie interesuje, spływa po nim, to nie zakłada tematu... Miłego grania i opisz wrażenia po premierze Czekamy I jestem zdania że gdyby nie Ty to tematu by nie było Edytowane wczoraj o 17:32 przez AndrzejTrg
Necronom 466 Opublikowano wczoraj o 17:35 Opublikowano wczoraj o 17:35 To troll temat prawda? Prawda? Nie wierzę, że to na poważnie
skypan 1 885 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu (edytowane) Ludzie wyrażają swoją opinię na temat produktu. Założyciel tematu wyskakuje z jakimś jadem i tworzy do tego ideologię albo jakąś aberrację rzeczywistości. Przypina łatki użytkownikom. Troling albo poważne problemy. @Phoenix. Piłeś ? Edytowane 23 godziny temu przez skypan 2 2
Ryszawy 457 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale ta gruuuuuba łowczyni zestawów Happy Meal z trailera, co to mogłaby coś upolować chyba tylko spadając na to z dużej wysokości, ma drewnianą nogę, więc wszystkie punkty z listy DEI odhaczone Edytowane 20 godzin temu przez Ryszawy 1
ODIN85 3 813 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 7 godzin temu, skypan napisał(a): Ludzie wyrażają swoją opinię na temat produktu. Założyciel tematu wyskakuje z jakimś jadem i tworzy do tego ideologię albo jakąś aberrację rzeczywistości. Przypina łatki użytkownikom. Troling albo poważne problemy. @Phoenix. Piłeś ? Siedział na ppe. Wleciało to wrzucił tu. Ot cała historia. 3 1
RTXnietylko4060tiUSER 500 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Funta klakow bym nie dal, a znajac podejscie Sony z Concord czy Marathon mozna spodziewac sie ceny 40$. Edytowane 10 godzin temu przez RTXnietylko4060tiUSER
AndrzejTrg 3 031 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 6 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Siedział na ppe. Wleciało to wrzucił tu. Ot cała historia. O tym już mogłeś nie wspominać.. leżącego się nie kopie wracasz do żywych za ten piękny post 😉 Edytowane 9 godzin temu przez AndrzejTrg 1
leven 720 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Ja pitole, stary Borderlands3 lepiej wygląda
skypan 1 885 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Niech oni po prostu odwrócą wydanie. Mobilka na PC i tyle.
Rekomendowane odpowiedzi