Skocz do zawartości

Nowe Audi RS5 ma 640 KM mocy i jest to hybryda PlugIN (jest ciężko)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co do Audi RS5 - przed chwilą widziałem 10 samochodów lżejszych niż to cudo. Bentley Bentayga W12 jest lżejszy... Co prawda tylko 5kg no ale kurde 😅 Audi sq7 jest 100kg lżejsze 😂

Edytowane przez lesiu155
  • Haha 4
Opublikowano
35 minut temu, lesiu155 napisał(a):

Co do Audi RS5 - przed chwilą widziałem 10 samochodów lżejszych niż to cudo. Bentley Bentayga W12 jest lżejszy... Co prawda tylko 5kg no ale kurde 😅 Audi sq7 jest 100kg lżejsze 😂

W życiu bym się nie spodziewał, że te dwa auta będą tak blisko. :EScreenshot_2026-02-25-19-01-13-736_com.android.chrome-edit.thumb.jpg.8b3b65f45742ab2b087752328be2c83e.jpg

• Haha 1
Opublikowano

Pojawiły się raporty z pierwszych jazd próbnych. Narzekania na wagę za bardzo nie ma, choć opony bardzo szybko kończą się na torze. Chwalą bardzo za dużą poprawę balansu auta w stronę nadsterowności;

Opublikowano
43 minuty temu, KaniaPC napisał(a):

Pojawiły się raporty z pierwszych jazd próbnych. Narzekania na wagę za bardzo nie ma, choć opony bardzo szybko kończą się na torze. Chwalą bardzo za dużą poprawę balansu auta w stronę nadsterowności;

0-62 mph mierzone z górki. No nie wiem czy to obiektywna recenzja.

Opublikowano
25 minut temu, KiloKush napisał(a):

0-62 mph mierzone z górki. No nie wiem czy to obiektywna recenzja.

Jakie mierzenie? :E Tam nie było żadnego pomiaru, przecież nie miał nawet GPS ze sobą, więc to takie pitu pitu

Opublikowano
4 minuty temu, KaniaPC napisał(a):

Ale wiesz o tym, że to nie jest GPS typu racebox czy dragy, prawda? Prawda?

No ale to nie ja robię recenzję auta na wbudowanym stoperze z górki :E mówię tylko, że ta recenzja mi nie wygląda na obiektywną więc raczej na wagę tam nikt nie będzie jęczał 

Opublikowano
50 minut temu, KiloKush napisał(a):

No ale to nie ja robię recenzję auta na wbudowanym stoperze z górki :E mówię tylko, że ta recenzja mi nie wygląda na obiektywną więc raczej na wagę tam nikt nie będzie jęczał 

Wysyłasz mi zdjęcie pomiaru z komputera samochodowego na info z mojej strony że gość przecież nie miał pomiaru GPS...... Nie interesuje mnie co chłop powiedział, trzeba umieć czytać między wierszami i patrzeć na to co jest pokazane. O czym mówił, a o czym nie mówił.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Tutaj nie chodzi o oszczędności, a po prostu strach przed uszkodzeniem. W wyobraźni widzę łamiący się laminat albo urywające elementy elektroniki. Zrobię wymianę gluta i jeśli pójdzie gładko to wtedy ewentualnie zamówię kit i ogarnę jeszcze raz resztę. To czy wydam 100 czy 300 na materiały aż tak mi nie robi różnicy, bo karta kupiona za dobre pieniądze.
    • Mały update, tak jak jest na zdjęciach tak już zostaje. Na kolejnej wolnej chwili podłączę wszystkie kable i napełnianie układu, wszystko jest szczelne, mora i inne chłodnice wyczyszczone blitzem. 
    • @LeBomB No ta. Potrzebne jest jakieś oficjlane uzasadnienie dla państw.  Jak pisałem, nie wiem jak Iran realnie stał z programem atomowym. Dla mnie nie ma to żadnego znaczenia i nigdy niczym podobnym nie uzasadniałem konieczności obalenia reżimu.   Większe znaczenie ma dla mnie choćby fakt, że zniszczenie reżimu powstrzyma mordowanie opozycjonistów. A z tym się rozkręcili po ostatnich dużych protestach. Tu już też pisałem, uderzenie powinno nadejść dużo wcześniej, pozwoliłoby to uniknąć rzezi. Ale lepiej teraz niż jeszcze później.   Póki co jest dobrze, dominacja lotnictwa USA i Izraela jest totalna. Bombardowania są na naprawdę ogromnym poziomie i reżimowi bandyci nie są w stanie nic z tym zrobić. Trzeba kontynuować i szykować operację lądową, by w najlepszym momencie wejść i dobić reżim. Czy choćby na początek wytepić siły reżimu na terenach Kurdów i potem z tamtą kontynuowac odbijanie reszty kraju.   Edycja: Dziś tak USA jak Izrael skupiają się na niszczeniu wyzutni rakiet i najpewniej składów samych rakiet. Zobaczymy ile reżim będzie w stanie wystrzeliwać za tydzień czy dwa.
    • Miało być porządnie, a tu wychodzi, że jednak tak nie będzie 
    • Tunel magnetyczny.    Przerost formy nad treścią. U nas popularna jest metodą na sznurek nie widziałem jeszcze automatu który by blokował możliwość nagłego cofnięcia butelki poprzez szarpnięcie. Jedna butelka można setki złoty dziennie robić do momentu aż się da złapać 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...