Czarny ekran i wszystkie wentylatory chodzą na full!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pawelek6 · Opublikowano
@Ryszawy nie wrzucaj screenów, nie pisz, zignoruj ten temat jak się nie podoba i tyle. W czym problem? Możesz sobie założyć ewentualnie swój oddzielny temat. Są ludzie, co nie znają danej gry, nawet pomimo jej popularności. Wpadają do tematu i sobie oglądają screeny, kupują grę i się okazuje, że wygląda zupełnie inaczej, ponieważ jest to wyłącznie indywidualna wizja użytkownika wstawiającego screeny, a nie oryginalna wizja twórców. Co raz więcej jest obecnie fotek z "upiększaczami" i co raz ciężej znaleźć tutaj screeny z gry faktycznie. Gdzie jeszcze należy wziąć pod uwagę, że większość graczy nie grzebie tak w grach. Pojawia się tu mnóstwo modyfikacji wyłącznie pod prywatny gust. Trochę już się to rozjeżdża z tematem. Załóżcie sobie osobny wątek z prywatnymi, indywidualnymi wizjami gier. @Kadajo brać miotłę i porządek. -
Przez unadarek · Opublikowano
Jak najbardziej też rozumiem bo od jakis 30 lat też tych szkiełek przewineło się hmmm dość dużo że tak powiem i szczerze mówiąc to i tamto się widziało Wiem jedno nie ma i nie było równych ,bez bubli matryc lcd , po prostu w jednych więcej w drugich mniej plus wady danej technologii tn,va,ips teraz loledy i można sobie opowiadać niestworzone historyjki toż byli i pewnie dalej są fachowcy którzy po 10 razy odsyłali monitory abo i więcej a na koniec i tak kończyli z czymś co musieli zaakceptować ,Oczywiście duże wady od razu out zwrotowy ale jak mówie trochę sytuacji się widziało,czytało to kur... można było brać popcorn jakiś bro i hahać do woli -
Przez j4z · Opublikowano
To ta opcja, co (chyba) w starych NFS nazywała się catch up? Pamiętam, że zawsze to wyłączałem, ale różnicy jakoś nie dostrzegałem. -
Przez Seyren · Opublikowano
DPF służy tylko do tego, żeby kątówka się nie nudziła
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi