Elder 908 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Najpierw była książka serii Metro na styk przed premierą 2033 bo książka premierę w R... miała w 2005 więc, u nas wjechała 5 lat później na półki krótko przed wejściem gry. Mój klimat...mroczny ciężki duszny ...no to pomyślałem...będzie się tera grało. Wady gry...były. Potem kolejne gry z tej serii bo czemu nie. Nie ma gier bez wad i nie będzie bo...każdy ma inne oczekiwania. Ploty i zajawki odnośnie 2039 olać...wyjdzie pogram-> ocenię.
Ryszawy 757 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Podobały mi się wszystkie części. Mimo, że byłem wkurzony na to, że dwójka ignoruje zakończenie jedynki, a Exodus ma trochę w tyłku to co się działo w poprzednich częściach. Widocznie nie można mieć wszystkiego. Z tych trzech części to jednak ostatnia jest moją ulubioną. Podobał mi się ten nostalgiczno-słowiański klimat, półotwarte lokacje (szczególnie ta z morzem piasku) i to, że każdy przystanek na drodze to trochę inna opowieść. Będzie okazja do zainstalowani Exodusa raz jeszcze, bo dodatki kupiłem po skończeniu podstawki i na oczy nie widziałem tego wypasionego GI, który dodali później.
ODIN85 4 926 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Super bo oledy co raz popularniejsze 3
Pavel87 874 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia @Jaycob, ale to będzie na Oledzie wyglądać Ja to traktuje jako potwierdzenie, że akcja będzie się dziać w kanałach i podziemiach 1
Elder 908 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Na razie to mamy ploty nie konkrety jutro po 19 wrócimy do tematu jak coś więcej wypłynie...o ile wypłynie. Czy Q4 2026 czy 2027 dostępność to się zobaczy... już raz przez Metro 2033 władowałem kasę w upgrade GPU i znowu pewnie mnie to czeka https://gaming.komputronik.pl/g/metro-2039-premiera/ 1
galakty 5 169 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Liczę na podziemia i jakiś miotacz ognia jak z DLC do Exodus
ShaDow_Pro 1 079 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Już myślałem że jedna z moich ulubionych serii umarła, super że będzie kolejna część
sideband 3 101 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Godzinę temu, Phoenix. napisał(a): Oby premiera byla w tym roku Wszyscy trzęsą nóżkami przed GTA6 to różnie może być. Obym się mylił, ale może być 2027. Tombik, który miał pojawić się w 2026 już przesunięty na 2027
Godlike 1 047 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) 3 godziny temu, Jaycob napisał(a): Metro 2039: No i git, wtedy RT i PT nie potrzebne więc wymagania od razu w dół BTW. Oby nie spaprali tej optymalizacji. Edytowane 15 Kwietnia przez Godlike
Phoenix. 7 022 Opublikowano 15 Kwietnia Autor Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) 26 minut temu, sideband napisał(a): Wszyscy trzęsą nóżkami przed GTA6 to różnie może być. Obym się mylił, ale może być 2027. Tombik, który miał pojawić się w 2026 już przesunięty na 2027 Zobaczymy, aczkolwiek to inna gra i jesli sa jej pewni to moze kto wie Licze tez obowiazkowo na patch tracing w tej grze Edytowane 15 Kwietnia przez Phoenix.
Reddzik 3 899 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Ja bym wolał Metro niż GTA, GTA5 za darmo i nie odpaliłem po dzień dzisiejszy, Metro na mnie robi większe wrażenie i zwiększa ciśnienie parcia na grę. Jestem ciekaw co to będzie. 1
Godlike 1 047 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Tez tak mam, bardziej się jaram nowym Metro czy nadchodzącym Warhammer 40k Total War niż GTA VI 2
Spychcio 911 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Exodus był dla mnie świetny. Uwielbiam post-apo. Więc teraz tylko czekam na jutrzejszy pokaz.
Godlike 1 047 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia A na jakim silniku to będzie? Na ich autorskim czy UE5?
Phoenix. 7 022 Opublikowano 15 Kwietnia Autor Opublikowano 15 Kwietnia https://www.ppe.pl/news/407673/metro-2039-z-najbardziej-dojrzala-historia-tworca-uniwersum-zaskakuje.html 4 minuty temu, Godlike napisał(a): A na jakim silniku to będzie? Na ich autorskim czy UE5? Autorski 2
MrKetiw 287 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Kiedy ma być jakaś zapowiedź o której godzinie?
samsung70 374 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia kurła tyle lat mineło od 2019 i EXODUSA a ja myślałem,że to ze 3 lata temu. !!!
Reddzik 3 899 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) https://store.steampowered.com/app/2590240/METRO_2039/ Premiera zimą tego roku Edytowane 16 Kwietnia przez Reddzik
Godlike 1 047 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Teraz, Reddzik napisał(a): Premiera zimą tego roku Nie mogę się doczekać, graficzka też niczego sobie 😁 1
Rekomendowane odpowiedzi