Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no wiadomo najlepiej by bylo za darmo gre :hihot: A czas i praca to przeciez ludzie za frytki pracuja ;) 

Do tego to nie zaden remaster tylko cala gra postawiona na nowo z przebudowa wielu rzeczy do wsplczesnych czasow.

Godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

259zł za odgrzewanego kotleta

Takie cebule jak Ty zawsze moga do zatoki zajrzec lub na plati ;) 

• Like 1
  • Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
6 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Takie cebule jak Ty zawsze moga do zatoki zajrzec lub na plati

nie będzie, tzn będzie ale Hypervisor Bypass dla desperatów samobójców

10 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Nie no wiadomo najlepiej by bylo za darmo gre  :hihot: A czas i praca to przeciez ludzie za frytki pracuja ;) 

Do tego to nie zaden remaster tylko cala gra postawiona na nowo z przebudowa wielu rzeczy do wsplczesnych czasow.

otóż to, nie chce, nie kupuję, szczerze to bałem się że będzie gorzej, patrząc ile potrafią różne ówna kosztować.

nikt nie musi grać na premierę... czekamy na promki, albo kody do radeonów  ;) 

• Upvote 2
Opublikowano

Wygląda dobrze, dokładnie tak, jak zapamiętałem, ale to wciąż odgrzewany kotlet sprzed 13 lat. 249 zł za taki powrót do nostalgii to trochę przesada. Premiera 9 lipca? Akurat na sezon ogórkowy. Może ogram w Plusie, jak nie będzie nic ciekawszego. 

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Jaycob napisał(a):

Wygląda dobrze, dokładnie tak, jak zapamiętałem, ale to wciąż odgrzewany kotlet sprzed 13 lat. 249 zł za taki powrót do nostalgii to trochę przesada. Premiera 9 lipca? Akurat na sezon ogórkowy. Może ogram w Plusie, jak nie będzie nic ciekawszego. 

50 zł za Update mogę dać z tymi poprawkami tak jak robiło to Sony 

Opublikowano
8 minut temu, Jaycob napisał(a):

Wygląda dobrze, dokładnie tak, jak zapamiętałem, ale to wciąż odgrzewany kotlet sprzed 13 lat. 249 zł za taki powrót do nostalgii to trochę przesada.

Celują w 2 grupy. Nostalgiowiczow i... gimbow, co nie znajo. ;)

Opublikowano
5 minut temu, azgan napisał(a):

50 zł za Update mogę dać z tymi poprawkami tak jak robiło to Sony 

Chyba Ci się pomyliło. Sony za Part I walnęło Full Price (339 zł) i nie było żadnej litości. Update za 50 zł to był przy Part II, bo to był tylko remaster, a nie remake robiony od zera. 

Opublikowano
15 minut temu, Jaycob napisał(a):

Ciekawe jak szybko trafi do Zatoki:E

Opublikowano
9 minut temu, Jaycob napisał(a):

Chyba Ci się pomyliło. Sony za Part I walnęło Full Price (339 zł) i nie było żadnej litości. Update za 50 zł to był przy Part II, bo to był tylko remaster, a nie remake robiony od zera. 

51728813547-009dd31431-h.jpg

eec3eb09874cf106fd20d3c294134ead574d-912

I inne tego typu ulepszenia ...