Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 838
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
5 minut temu, Keller napisał(a):

Masakra. Nic nowego.

Tonący brzydko się chwyta. 

Natomiast obrazek wyżej to tylko zbiorcze przedstawienie, które gry mogą być następne w kolejce do odświeżenia. 

Natomiast główny polega na tym, że na 100% nie zrobią polskiego dubbingu w Asasynie 1 Resynced. Weź tu graj bez Altaira mówiącego głosem Jacka Kopczyńskiego. 

Opublikowano
33 minuty temu, Keller napisał(a):

Nie zajrzałem na cały obrazek. Oni chcą wydawać aż tyle remejków? Masakra. Nic nowego.

Wszystko już było – rzekł rabin Akiba ben Josef prawie 2 tys. lat temu.

A poza tym, to świetna wiadomość dla kogos, kto jeszcze sie z serią nie zapoznał. Oby tylko nie spaczyli tego ideologią.

Opublikowano
8 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Czyli zamiast robić nowe gry, Ubi wypluje teraz remastery/remake'y większości gier, które do tej pory wydało.

Division, ghost recon, nowe asaysyny i wiele innych jest w produkcji ;) 

Opublikowano (edytowane)

Za to ubi ładnie osrało HoMM III/IV i zamiast wydać remake dodatkow , ogarnąć online i wyplenić mody to woli odwalać remake AS :E Anno potrafili ogarnąć żeby wspierał wyższe rozdzielczości i Win10/11. 

To samo EA z NFS U2. Remake tej gry by zarobił sporo. 

Edytowane przez TheMr.
Opublikowano

Jak AC2 to i muszą wydać Bractwo i Rewelacje, bo to jest cała trylogia Ezio. Niech robią, ja grę znam, i nie wiem czy bym jeszcze raz zagrał, na pewno nie za pełną cenę. Gra z Ezio obok AC4 Black Flag była jedna z najlepszych części, fabularnie bardzo fajna.

• Like 1
Opublikowano

Kurde, narobili mi smaka. Black Flag ukończyłem w około 75 % fabuły, więc jeszcze nie znam nawet zakończenia, poza tym dla mnie to jedna z najlepszych części. Fajny był tam klimat, lubiłem też głównego bohatera i postacie z drugiego szeregu. Wszystko wskazuje na to, że zagram w to, ale jak wyżej, nie w pełnej cenie na pewno. 

Opublikowano
39 minut temu, Fatality napisał(a):

Porównałbym to z Horizonem, ale to jak porównanie kartofla do ferrari

Było to już poruszone w innym temacie. Ten post z X'a jest zwykłą  manipulacją a jego autor pisze o silniku który jest dokładnie taki sam jak w obu zamieszczonych tytułach a różnica wynika nie z technologii tylko z zupełnie innego środowiska przedstawiającego odmienne warunki. Remaster Horizon Zero Dawn bazuje na wersji silnika z Horizon Forbiden West a Resynced korzysta z Anvila wykorzystanego właśnie w Assassin’s Creed Shadows. 

Tutaj więcej o tym bo Phoenix  spamuje tymi głupotkami już na dwa tematy 😂

Opublikowano

Mam w bibliotece wszystkie Assasiny, całe przeszedłem tylko Black Flag, Rogue oraz III, chętnie bym zagrał w Remake takiego AC II oraz Revelations bo kupiłem tanio starsze AC jednak graficznie trącą myszką i nie chce mi się w nie grać :P