Skocz do zawartości

Summer Game Fest, State of Play, Xbox Games Showcase i inne imprezy growe 2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Microsoft widze od ściany do ściany. Teraz znowu kochają swoją konsole, a jak coś jednak się nie sprzeda to znowu będzie narracja, że wszyscy gracze są fajni i macie tu tego e-daya Soniarze xd

Trochę beka. Do mnie to już ostatnie podrygi i jak tylko nowy klocek polegnie w  sprzedaży to zamkną dział hardware na dobre i przestaną udawać

Opublikowano
3 godziny temu, TmK napisał(a):

Ogólnie spoko pokazy ale szkoda, że przez nietoperza z Wuhan straciliśmy bezpowrotnie targi E3. Czekało się na to co roku z wywalonym jęzorem, był świetny klimat, wiele krindżowych durnot, było to coś. Teraz rozwodnili te pokazy. Niby więcej, a E3 i całej tej otoczki jednak mi brakuje.

Słońce nad E3 zaczęło zachodzić jeszcze przed covidem.

https://www.gamedeveloper.com/business/ea-isn-t-hosting-a-press-conference-at-e3-2019

Opublikowano
12 godzin temu, MroczneWidmo napisał(a):

Microsoft widze od ściany do ściany. Teraz znowu kochają swoją konsole, a jak coś jednak się nie sprzeda to znowu będzie narracja, że wszyscy gracze są fajni i macie tu tego e-daya Soniarze xd

Trochę beka. Do mnie to już ostatnie podrygi i jak tylko nowy klocek polegnie w  sprzedaży to zamkną dział hardware na dobre i przestaną udawać

Gdyby Sony nie zabrało EX'ów z PC to może Microsoft zostałby przy takiej polityce ale że Sony wystraszyło się nowego XBOX'a który będzie odpalać wszystkie tytuły PlayStation z STEAM to ograniczyli EX na konsolach. Microsoft zostawił swoje EX'y na PC.

Opublikowano

Sony nie powinno zabierać swoich gier z PCMR, tylko nie wydawać na równi z premiera na konsoli lub tylko rok po premierze.

Dobra gra obroni się sama i zawsze coś zarobi na PC.

A biorąc pod uwagę ze konsole będą coraz droższe to wręcz glupi moment żeby się z tego wycofywać.

• Like 1
  • Upvote 1