Lypton 1 253 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Czyli ten sneak peak to nie było Kingdom Come, fuck. O jaką grę więc chodziło? Kto oglądał całe i pomoże? Edytowane 6 Czerwca przez Lypton
azgan 1 824 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 7 godzin temu, slafec napisał(a): Ogólnie SGF słabe, największe bomby - RE Veronica i FF7 Part 3 były do przewidzenia. Czekałem na te zapowiedzi 😁🍌👍
ghostdog 1 149 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Dobrze, że wczoraj nie czekał i poszedłem spać. Teraz obejrzałem i na plus nowy (stary) RE, Stellar Blade i oczywiście Obcy nr 2. Pokaz $ony był lepszy.
JeRRyF3D 2 073 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Bez względu na to, ile jest tytułów "pode mnie", ile mnie zupełnie nie interesuje, itd. dobiliśmy do czasów, w których gry są piękne dla oka. Taki Stellar (zupełnie nie mój typ gry) wygląda IMO obłędnie (BTW. dlaczego dziewczątko z trailera wygląda, jak dziewczątko, a ma głos kobiety i 2 barwy niższy niż rozmówczyni?) ;). Druga sprawa. Jak fapałem zawsze na remake i remastery, teraz, zanim odkopałem "kupkę wstydu", okażę się, że będę mógł ograć masę niedotkniętych jeszcze tytułów, w już ich nowych "pięknych" wersjach. Zaczynam być za.
Necronom 570 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 9 godzin temu, Vulc napisał(a): Kurdę, jakby w takim świecie dali jakiegoś action erpega z dobrą fabułą. Stellar Blade akurat mi nie siada. Tak. Też nie trafia do mnie Stellar. Ale stylistyka miasta świetna. Pod np. nowego Deus Eksa.
Element Wojny 5 295 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Stranger Than Heaven - 2Pac, Snoop Dog... nie ukrywam, że chyba nie tego oczekiwałem po RGG. Kompletnie nie moje klimaty. Widzę, że odbiór jest BARDZO mieszany, używanie zmarłych osób (wychwycono jeszcze jakiegoś innego japońskiego aktora który już nie żyje) na potrzeby gry. Jestem ciekaw, czy oni w ogóle zabezpieczyli sobie prawa do użycia wizerunku tych osób? Szkoda że Gang of Dragon Nagoshiego nie wypalił, bo to chyba jednak było coś bardziej dla mnie. Stellara grałem demo i nawet go nie skończyłem, oprócz fajnych dup nic ciekawego w nim nie było, także na S2 raczej nie czekam. 48 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): dobiliśmy do czasów, w których gry są piękne dla oka. Tak, są piękne. Popatrzę, powiem WOW, wyłączę, tyle z grania. Niech ktoś wypuści choć jedną grę, która nie jest generyczna do bólu. Edytowane 6 Czerwca przez Element Wojny
JeRRyF3D 2 073 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 15 minut temu, Element Wojny napisał(a): (...) Tak, są piękne. Popatrzę, powiem WOW, wyłączę, tyle z grania. Niech ktoś wypuści choć jedną grę, która nie jest generyczna do bólu. Mam podobnie, co nie zmienia faktu, że piękne są.
Vulc 2 729 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 2 godziny temu, Lypton napisał(a): to nie było Kingdom Come, fuck. O jaką grę więc chodziło? Kto oglądał całe i pomoże? O żadną, narobili smaku i nic nie dali. Jest jeszcze Future Games Show dziś wieczorem i PC Games Show w niedzielę, ale wątpię żeby coś tam się miało pojawić.
Jaycob 2 728 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Chodziło o Final Fantasy - wszystko się zgadza. Miała być fabularna gra single-player nastawiona na fabułę i dokładnie to dostaliśmy. 1
Vulc 2 729 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Raczej chodzi tutaj o użycie postaci w stylu Kingdom Come, co sugerowało zapowiedź od Warhorse.
Lypton 1 253 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 6 minut temu, Jaycob napisał(a): Chodziło o Final Fantasy - wszystko się zgadza. Miała być fabularna gra single-player nastawiona na fabułę i dokładnie to dostaliśmy. W życiu bym nie pomyślał, że to urywek z Fajnala.
Jaycob 2 728 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Odniosłem się do tego, co napisał na X Geoff Keighley. A co do tego urywka - też myślałem na początku, że to KC3 Niestety, to nie było to.
Zdzisiu 430 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Obcy i Veronica na + Stellar na - Reszta nie warta nawet uwagi
slafec 65 Opublikowano 6 Czerwca Autor Opublikowano 6 Czerwca Z VR naprawdę jest źle, skoro flagowe tytuły jeden za drugim przenoszone są na płaski ekran
Element Wojny 5 295 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Kod FGS15 15% obniżki na wszystkie gry w GOG, ważny przez kolejne 7 dni. Edytowane 6 Czerwca przez Element Wojny
MroczneWidmo 61 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 14 minut temu, slafec napisał(a): Z VR naprawdę jest źle, skoro flagowe tytuły jeden za drugim przenoszone są na płaski ekran Moim zdaniem to było do przewidzenia. Gracze są bardzo konserwatywni i po chwilowych modach jak kinect, Move czy VR, finalnie wracają do tego co znane.
Element Wojny 5 295 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca zastanawiam się co ja tutaj oglądam...
JeRRyF3D 2 073 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Dostaje all, co pokazali do tej pory za free, i niczego nie odpalam.
Element Wojny 5 295 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Na takich pokazach zazwyczaj trafiają się 2-3 perełki warte sprawdzenia, ale tutaj mija 30 minut i nic. Trochę szkoda, bo lubię wspierać małe studia, ale z czym do ludu. Edytowane 6 Czerwca przez Element Wojny
JeRRyF3D 2 073 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca Ja wysiadam. Jutro net mi wypluje, co było warte oglądania.
Element Wojny 5 295 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca (edytowane) Jedyne 2 plusy tego całego pokazu Spoiler Edytowane 6 Czerwca przez Element Wojny 1
Rekomendowane odpowiedzi