slafec 76 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Wątek zbiorczy poświęcony nadchodzącym konferencjom i pokazom gier w okresie letnim. Harmonogram PlayStation State of Play 2 czerwca, godz. 23:00 Summer Game Fest 5 czerwca, godz. 23:00 XBOX Games Showcase 2026 7 czerwca, godz. 19:00 PC Gaming Show 7 czerwca, godz. 21:00 Link do śledzenia wszystkich wydarzeń. 3 1
MrKetiw 287 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Licze na pokaz Gearsów tylko mogliby coś w końcu pokazać. 2
azgan 1 860 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 6 minut temu, MrKetiw napisał(a): Licze na pokaz Gearsów tylko mogliby coś w końcu pokazać. Podobno premiera ma być jeszcze w tym roku 1
azgan 1 860 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca https://ithardware.pl/aktualnosci/fable_premiera_opoznienie_nowe_gry_microsoft-51319.html Dobry czas dla Microsoftu Ale na ten Remake Halo: Campaign Evolved pewnie większość już tak nie będzie czekać jak na nowe Gearsy
azgan 1 860 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca To na 100% 🙄💁♂️ 1 godzinę temu, slafec napisał(a): Harmonogram PlayStation State of Play 2 czerwca, godz. 23:00 Fatalnie to wygląda https://www.eurogamer.pl/exclusivey-sony-sprzedaja-sie-coraz-gorzej-dane-pokazuja-wyrazny-trend
Jaycob 2 745 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) Ja nie byłbym tego taki pewien. Rockstar prawie nigdy nie wrzuca trailerów na cudzych eventach. Bardziej prawdopodobne: Wolverine Kena 2 z datą premiery Onimusha z datą premiery Silent Hill Townfall Beasts of Reincarnation Phantom Blade 0 Star wars Galactic Racer Z innych przecieków: nowy God of War, DMC 1 Remake. Edytowane 2 Czerwca przez Jaycob
slafec 76 Opublikowano 2 Czerwca Autor Opublikowano 2 Czerwca Ja chyba najbardziej jestem ciekaw dłuższego gameplayu z Bloodborne 2 tj. The Duskbloods. Gry multiplayer w ogóle mnie nie interesują i podczas pierwotnej zapowiedzi byłem rozczarowany, aczkolwiek jestem skłonny zaryzykować i kupić ponownie NS2 dla tej gry (jeśli potwierdzą jakąś formę rozgrywki dla jednego gracza)
Keller 879 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Nie wiem czy to te eventy ale czekam na Rage 3 i Vampyr 2. Za 100 lat.
Jaycob 2 745 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Dobrze wygląda ten rosomak, podoba mi się gore. 1
ghostdog 1 158 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Ładnie ma owłosione łapy, krwawa jatka jak w Mortal Kombat.
slafec 76 Opublikowano 2 Czerwca Autor Opublikowano 2 Czerwca Z horrorów do jakichś gier usług.. Niezły downgrade po The Evil Within.
ghostdog 1 158 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Lara ma na czym siedzieć, widać Stellar Blade odcisnął piętno na nowych produkcjach 1
Jaycob 2 745 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca No Rest for the Wicked w końcu wychodzi z EA? Fajnie, w końcu skończę. 2
Reddzik 3 899 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Teraz, Jaycob napisał(a): No Rest for the Wicked w końcu wychodzi z EA? Fajnie, w końcu skończę. Trzeba kupić póki w promo.
Rekomendowane odpowiedzi