Generalnie to z rekomendacji wyżej jest stworzona ta lista
Mhmm.. samego dysku też pewny nie byłem, ale polecone to ufam, coś innego lepiej wybrać?
Płyta nie musi być matx, patrzyłem na róznice między atx no i raczej wielka nie jest, byle śmigało wszystko i nie padło za pół roku.
Jeśli nie da rady nigdzie zbić cen, jestem w stanie oczywiście z bólem w sercu zejść poniżej tej drogiej już grafiki. Bo jeszcze w momencie pisania tematu była dostępna za 2k.
Patrzyłem na inne tematy gdzie są inne kompozycje w podobnej cenie ale po tych black weeks i cyber mondejach to raczej nie oferują nic - psu na buty takie promocje. Smuteczek
Z ciekawości przejrzałem na szybko profil IG tej Lany i to jest "kobieta luksusowa". Tam gdzie pieniądze, tam ona. Jak piłkarz zmienia klub i kraj to nie ma problemu, żona czy kochanka idzie za nim. No chyba, że Rybus myślał, ze operacja specjalna będzie trwać te 3 dni i będzie po sprawie. Przecież ruskie kluby od rozpoczęcia wojny nie grają w europejskich pucharach a ich liga siadła finansowo. Dzieci są małe, więc będzie płacił alimenty jeszcze bardzo długo. Pewnie aż mu się oszczędności skończą.
A nie wiesz, czy zapisuje na padzie to ustawienie? Nie chcę pchać nie wiadomo ile programów do sprzętu do traya, już i tak steelseries na słuchawki mam heh
Rekomendowane odpowiedzi