Qrdello 932 Opublikowano Środa o 21:57 Opublikowano Środa o 21:57 Tzw. srajtaśmen Dobrze, że ten warkocz jest na 8pin bo jakby był na 12vhpwr to pożar murowany 1
CryptTM 415 Opublikowano Piątek o 16:23 Opublikowano Piątek o 16:23 @DarkeVo To Twoja wina... Ale przyznać muszę - są ciche, wydajne (jak na tą półkę cenową) i po wywaleniu naklejek - wyglądają super. Nawet żonie sie podobają 1
wallec 930 Opublikowano Piątek o 16:28 Opublikowano Piątek o 16:28 Będzie jeszcze lepiej jak dasz kabel od GPU pomiędzy wentylatory, tak że go nie będzie widać.
CryptTM 415 Opublikowano Piątek o 16:34 Opublikowano Piątek o 16:34 Nie da rady, brak miejsca. Ale tu będzie CLC, więc jak karta będzie w pionie, to kabel się za nią ukryje. Na razie musi "wystarczyć"
DarkeVo 390 Opublikowano Piątek o 16:58 Opublikowano Piątek o 16:58 (edytowane) @CryptTM Bezemnie byście sobie rady w życiu nie dali☝️🤭😂😂😂 a tak na poważnie to co tam dałeś te thermalright? Edytowane Piątek o 16:59 przez DarkeVo
CryptTM 415 Opublikowano Piątek o 17:03 Opublikowano Piątek o 17:03 @DarkeVo Tak, te, które miałeś wcześniej. Stwierdziłem, że sobie zrobię prezent na Mikołaja i sobie kupię Ogólnie w tych pieniądzach (~34zł) - zdecydowanie warte zakupu. Wersja R wygląda naprawdę super. Jestem póki co zadowolony 1
DarkeVo 390 Opublikowano Piątek o 17:51 Opublikowano Piątek o 17:51 @CryptTM na Amazonie masz 3 za 60 zeta😆 1
Send1N 4 608 Opublikowano wczoraj o 14:26 Opublikowano wczoraj o 14:26 (edytowane) Cichymi to tych wentylatorów bym nie nazwał, chyba że ktoś ma problem ze słuchem juz z 15 centymetrów słychać pracę łożyska nawet nie trzeba przystawiać ucha do samego silniczka u mnie siedzi na szczęście tylko jeden bo tylko jego widać jak się popatrzy na środek przez szybę ten piękny ring przeważył W Light Wing'sach się chowa. Edytowane wczoraj o 14:27 przez Send1N
Oldman 499 Opublikowano wczoraj o 14:38 Opublikowano wczoraj o 14:38 skręcałem dzisiaj stół dla żony pod jej komputer bo wczoraj wieczorem przyjechał blat od stolarza, ale nie wiedziałem ze wszystko razem (stelaż z nogami + blat) bedzie tak ciężkie , teraz czekam na brata żeby to dzwignąć i postawić na ziemi (na zdjęciu jeszcze bez nóg i 4 silników)
DarkeVo 390 Opublikowano wczoraj o 15:07 Opublikowano wczoraj o 15:07 40 minut temu, Send1N napisał(a): juz z 15 centymetrów słychać pracę łożyska nawet nie trzeba przystawiać ucha do samego silniczka Nie psuj dobrego nastroju🤭😆😁 1
CryptTM 415 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) W dniu 20.12.2025 o 15:26, Send1N napisał(a): Cichymi to tych wentylatorów bym nie nazwał E tam gadasz... Aż tak źle nie jest, bo czego chcesz wymagać od wentylatora za ~30zł? Łożyska jak w A12x25? Trzeba jasno napisać, że w tej cenie jest OK, czepiać się to by można było, jakby był po 80zł/szt. Jak ktoś ma je za szybą, to musi się naprawdę wsłuchać, żeby coś usłyszeć. Może przy panelu stalowym ten efekt będzie bardziej słyszalny, ale kto kupuje wentylatory z podświetleniem, żeby je trzymać w zamkniętej obudowie? Przy wyższych obrotach łożyska i tak nie usłyszysz, jak Ci szum powietrza go zakryje. Finalnie, w tej cenie, są naprawdę OK i nie ma co narzekać. @Oldman : Edytowane 2 godziny temu przez CryptTM
Send1N 4 608 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, CryptTM napisał(a): E tam gadasz... Aż tak źle nie jest, bo czego chcesz wymagać od wentylatora za ~30zł? Łożyska jak w A12x25? Trzeba jasno napisać, że w tej cenie jest OK, czepiać się to by można było, jakby był po 80zł/szt. Jak ktoś ma je za szybą, to musi się naprawdę wsłuchać, żeby coś usłyszeć. Nie koniecznie jakoś w P12 nie śwista tak łożysko jak w tym TR a kupisz go za 25zł
CryptTM 415 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @Send1N Za to ludzie narzekają, że im piszczy przy 1000rpm, to zdecydujmy się, co chcemy Albo - wybierz jedno Edit: Teraz pasuje wypróbować TO coś i zobaczyć, jak tu się Arctic "wykazał"... Edytowane 2 godziny temu przez CryptTM
Send1N 4 608 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) P12 czy 14 miałem sporo w rękach bo często komuś je do budy pakuje i nigdy mnie nie drażniły za to ten thermalright mnie drażni i toleruje go tylko dlatego że ładnie wygląda a mam tylko jednego w budzie przy kilku bym chyba nie dał rady Edytowane 1 godzinę temu przez Send1N 1
Rekomendowane odpowiedzi