CryptTM 404 Opublikowano 10 Kwietnia Opublikowano 10 Kwietnia @Krzysiak a co to za audio się tam ukrywa na fotce?
Krzysiak 1 519 Opublikowano 11 Kwietnia Opublikowano 11 Kwietnia (edytowane) @CryptTMjakieś stare 40 letnie tonsile po regeneracji głośników 3 lata temu. Na szybko poskładany...jutro będzie kosmetyka. Ale ta buda jest wielka Edytowane 11 Kwietnia przez Krzysiak 7
ShaDow_Pro 555 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia @Krzysiak Widzę GT 502 się już znudził, ale ta buda od BQ fajnie wygląda 1
Pitt_34 326 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia 23 godziny temu, Krzysiak napisał(a): Ale ta buda jest wielka I przy tym pięknie się prezentuje 1
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) 23 godziny temu, Krzysiak napisał(a): Ale ta buda jest wielka Ależ super! Graty! Gdybym nie miał swojego Fractala, to teraz chyba wszedłbym w tę budę. Bardzo mi siedzi. Edytowane 12 Kwietnia przez JeRRyF3D 1
Krzysiak 1 519 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, ShaDow_Pro napisał(a): @Krzysiak Widzę GT 502 się już znudził, ale ta buda od BQ fajnie wygląda Trafił się kupiec, to sprzedałem bo w sumie trochę się znudziła ta buda Ogólnie wahałem się między Hyte Y60, Phanteks evolv x2 i tym BQ...no i ostatecznie wygrał BQ Edytowane 12 Kwietnia przez Krzysiak
Adam33k 37 Opublikowano 12 Kwietnia Opublikowano 12 Kwietnia To ja pokażę nie co w środku a na zewnątrz bo to open case Wcześniej w tej budzie miałem Z690 Unify-X z DDR5 ale potrzebna mi była do innych celów i5 12600kf Custom loop D5 + 2x360mm 2x8 GB Trident z RGB Asus Z690 Tuf Wifi DDR4 RTX 3080 Vision Endorfy FM5 1000W 6x Fluctus ARGB 120 Case: Bykski B-CE-X 2 1
Qrdello 826 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Nic specjalnego, odgrzebalem sharkoona, przerzucilem do niego ryza 2700. Mala zgrabna, aczkolwiek pod katem ukladania kabli niewdzieczna obudowa. Natomiast co tutaj ciekawe, to PNY 2080Ti blower, którego dostalem na testy i moze przytulenie od znajomego. Karta po serwisie, fabrycznie bez backplate - i ktos podczas demontazu urwal kilka konsensatorów oraz przerysowal scieżki. Obecnie karta po naprawie, dziala poprawnie pod katem wydajności - teoretycznie nic jej nie jest. Ogólnie jest w stanie średnim, porysowany shroud, widać ząb czasu na śledziu (utlenia się miejscami), ponadto karta przez wzgląd na chlodzenie - pracuje dość glosno, nawet przy 50% obrotów, i jest wyjątkowo ciepla. Rdzeń potrafi dobić do 78C, core 93C. Pastę wymienilem, ale na NC-H1 - nie wiem czy karta zostanie u mnie, szkoda mi PTMa na nią póki co. Niemniej, nawet będąc w takiej kondycji karta pokazuje pazur. Nawet AC Shadows na high preset potrafi spokojnie trzymać 60 klatek w 1080p. W sumie z żadną testowaną przeze mnie grą nie ma z nią problemu. Za takiego blowera trzeba dać okolo 1100-1200zl, zależnie od stanu i miejsca pochodzenia. Kilka fotek (przemilczamy odwróconego NAVISa - tak jest wygodniej z wężami, oraz dysk m.2 - akurat taki krótki mialem :p ) 2
ShaDow_Pro 555 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 19 godzin temu, Krzysiak napisał(a): Trafił się kupiec, to sprzedałem bo w sumie trochę się znudziła ta buda Ogólnie wahałem się między Hyte Y60, Phanteks evolv x2 i tym BQ...no i ostatecznie wygrał BQ No to jak poszła to fajnie bo kasa jakaś zawsze odzyskana Ja też myślałem żeby 502 wymienić, ale na razie ze mną jeszcze zostaje. 1
Kakarotto 727 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia W porównaniu do innych świecących, u mnie nic się w obudowie nie dzieje i tak ma być. 2 2
Pitt_34 326 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) Karta Ci świeci i logo Eagle Edytowane 13 Kwietnia przez Pitt_34
Kakarotto 727 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) @Pitt_34Teraz jest wszystko powyłączane. Po prostu zdjęcie stare. Po biurkiem i tak nic nie widać. Edytowane 13 Kwietnia przez Kakarotto
Send1N 4 160 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 1 godzinę temu, Kakarotto napisał(a): W porównaniu do innych świecących, u mnie nic się w obudowie nie dzieje i tak ma być. I wygląda lepiej niż 90% tych co świecą 1
Pitt_34 326 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Nie Chyba , że moja mieści się w tych 10% 4
Kakarotto 727 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 20 minut temu, Send1N napisał(a): I wygląda lepiej niż 90% tych co świecą Generalnie, niektóre świecące konstrukcje są spoko i się mi podobają, ale tylko jak się je na zdjęciach ogląda. Jakbym miał mieć takie łeło łeło na biurku blisko siebie, to bym chyba oszalał. @Pitt_34Twoja na fotach top, niebieski kolor plus ekranik i napis na karcie dają niezły kontrast. 2 godziny temu, Pitt_34 napisał(a): Karta Ci świeci i logo Eagle Tak żeby było wszystko jasne (hehe), obecnie to wygląda tak: A tak bez latarki: Zielone i czerwone światełka nie są w obudowie, jedynie światło daje monitor na biurku, stąd napisy wydają są takie widoczne. 1
Tomek1623 266 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia I ja sie pochwalę, swieżak 3 tygodniowy, po przesiadce z I5 6000k i 1080, wydajność mnie mega zaskoczyła 3
Qrdello 826 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 21 minut temu, Kakarotto napisał(a): Generalnie, niektóre świecące konstrukcje są spoko i się mi podobają, ale tylko jak się je na zdjęciach ogląda. Jakbym miał mieć takie łeło łeło na biurku blisko siebie, to bym chyba oszalał. @Pitt_34Twoja na fotach top, niebieski kolor plus ekranik i napis na karcie dają niezły kontrast. Tak żeby było wszystko jasne (hehe), obecnie to wygląda tak: A tak bez latarki: Zielone i czerwone światełka nie są w obudowie, jedynie światło daje monitor na biurku, stąd napisy wydają są takie widoczne. Te dwa na dole mają odwrócony ciąg? Bo trochę bezcelowe są, jeżeli wieją normalnie
Kakarotto 727 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 1 minutę temu, Qrdello napisał(a): Te dwa na dole mają odwrócony ciąg? Bo trochę bezcelowe są, jeżeli wieją normalnie Wiadomo, że tak (w sygnie mam opisane). Niedługo dojdzie trzeci na próbę. 2
Send1N 4 160 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) @Tomek1623 wszystko spoko oprócz karty gdy komp jest włączony Myślę że ustawienie białego koloru zrobi robotę Edytowane 13 Kwietnia przez Send1N 1
Pitt_34 326 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 4 godziny temu, Kakarotto napisał(a): niebieski kolor plus ekranik i napis na karcie dają niezły kontrast Zotac już nie ma, na stałe została Gigabyte Master Aice, ale też fajnie się komponuje z pozostałymi podzespołami.
Kakarotto 727 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 21 minut temu, Pitt_34 napisał(a): Zotac już nie ma, na stałe została Gigabyte Master Aice, ale też fajnie się komponuje z pozostałymi podzespołami. Jak zamieniasz białe na białe to spoko. 1
Krzysiak 1 519 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia Na razie zostaje tak Teraz jeszcze pomalować ściany, bo całe w hieroglifach zrobionych przez młodego 8 3
Sidr 123 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia @Krzysiak Nie potrzebujesz lampki koło monitora. Trochę lepiej by wyglądała z lekko przydymionym szkłem, ale wiadomo kwestia gustu.
Krzysiak 1 519 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia (edytowane) @SidrO przydymieniu folią już myślałem przy poprzedniej budzie, może kiedyś tu zrobię taki manewr Edytowane 16 Kwietnia przez Krzysiak
Maxforces 295 Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) 15 godzin temu, Krzysiak napisał(a): Na razie zostaje tak Teraz jeszcze pomalować ściany, bo całe w hieroglifach zrobionych przez młodego Przypomnial mi ten kolor moj projektr lata temu https://www.techpowerup.com/gallery/3378/golden-path golden path Edytowane 17 Kwietnia przez Maxforces 1 3
Rekomendowane odpowiedzi