j4z 936 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada 4 godziny temu, jankooo napisał(a): Jutro będę słuchać Snowy White 👍 2 godziny temu, DżonyBi napisał(a): A pojutrze Alvin Lee
poszukiwaczGPU 89 Opublikowano 17 Listopada Opublikowano 17 Listopada Zabrałem się za przesłuchiwanie pierwszego albumu Jay-Z (Reasonable Doubt). Nigdy specjalnie nie wsłuchiwałem się w jego twórczość. Pora coś nadrobić. Już słyszę, że będzie to piękna podróż: 1
j4z 936 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada To oni grają jeszcze? Chyba trzeba obczaić co oni działali przez lata. Takie instrumenty potrafią być kozacko rozstawione na scenie w mixie. Czasem żałuję że zrezygnowałem z lepszego stereo hifi co by miało fajną scenę.
Pentium D 1 158 Opublikowano Sobota o 03:40 Opublikowano Sobota o 03:40 (edytowane) Szkoda że rok zacznie się od ostatecznego odcinka tego serialu. Tu dłuższa składanka Edytowane Sobota o 04:34 przez Pentium D
Áltair 270 Opublikowano Sobota o 15:49 Opublikowano Sobota o 15:49 (edytowane) AI, ale świetna nuta. Edytowane Sobota o 15:50 przez Áltair 1
j4z 936 Opublikowano Niedziela o 21:56 Opublikowano Niedziela o 21:56 Troubles will come... And they will pass
Rekomendowane odpowiedzi