j4z 1 816 Opublikowano 4 Czerwca Opublikowano 4 Czerwca Taki dzień mam dzisiaj, więc włączyłem sobie ten numer, ale poleci cały album. 3
j4z 1 816 Opublikowano 5 Czerwca Opublikowano 5 Czerwca Lecimy z Jimim Oezu jak ja kocham tę kompozycję, coś do czego będę wracał do końca życia. 2
j4z 1 816 Opublikowano 6 Czerwca Opublikowano 6 Czerwca 12 godzin temu, Stjepan napisał(a): 6.06.2026 Mogłem w totka zagrać. 1
Klakier1984 836 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Ja dalej męczę moje guilty pleasure, takie wspominki z koncertu, ktoś to nieźle zmontował 1
j4z 1 816 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Dzisiaj dwa albumy Hey, ja pierdolę, ale to miało duszę. Takiej muzyki już się nie robi. A wczorajszy wieczór zakończyłem składanką Roxette. 😀 Still better than today's... a właściwie to kwintesencja 80/90, którą też trzeba docenić. A jutro dalej lecę z Hey. 2 1
Lameismyname 3 943 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca @j4z Jak ktoś mi mówi o 93' to pierwsze co mi przychodzi do głowy to ta płyta: 1
j4z 1 816 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) Icon to dla mnie jeden z ich najlepszych albumów. Jest możliwość, że najlepszy. Też będę wracać do mojego końca. O, trzeba poszukać jakichś nowych (dla mnie) stone-ów/doom-ów. Ale Icon przeleci. Edytowane 9 Czerwca przez j4z 1
Lameismyname 3 943 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Teraz, j4z napisał(a): Icon to dla mnie jeden z ich najlepszych albumów. Jest możliwość, że najlepszy. Też będę wracać do mojego końca. Zgadzam się i mam takie samo zdanie
Klakier1984 836 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca Jakość obrazu licha ale fani docenią Niezłego kopa dostaje utwór w porównaniu do miałkiej studyjnej wersji. 1
j4z 1 816 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) Taki album z 68r Foxey Lady jest też. Ostatnio słuchałem wykonania Jimiego. Edytowane 11 Czerwca przez j4z
Lameismyname 3 943 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca @j4z Dziwny klikacz w lewej słuchawce. Brzmi jakby ktoś dwie rurki mosiężne tłukł o siebie. A ze starszej muzyki tutaj mnie zaskoczyło, że to co teraz wrzucam jest oryginałem, a numer w wykonaniu Laury Branigan to tylko cover 1
j4z 1 816 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Trzeba będzie sprawdzić tego RAFa. Gram na dwa głośniki BT (jeden w kuchni, drugi w pokoju) i nie zmieniłem jeszcze że 2x stereo. Jeden gra lewy kanał, drugi prawy. Słucham starej muzy gdzie inaczej rozstawiali źródła na wirtualnej scenie. Beczkowy jest efekt jak w pokoju gra perka, bas i wokal, a w kuchni gitara. 😀 Edytowane 12 Czerwca przez j4z 1
Rekomendowane odpowiedzi