Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No ale to z wszystkim tak przecież jest. Rozbrajali po kolei dosłownie wszystko przez ostatnie 8 lat, a teraz udają że nie ich ręce to były, nie ich ludzie, nie ich konta puchły od zajumanej kasy. 

Tam chyba realnie jedyny, który kasy nie tulił bezpośrednio to był jaro, bo on ma na kasę wywalone. Emeryturka, dietka, chałupka po mamusi, kot na wychowaniu, wszędzie go wożą, za niego załatwiają - byle był. Bo jak go nie będzie to nie będzie PiS. A jedyne czego pożąda to władzy, i to nie własnymi rękami tylko marionetek - bo bądź co bądź ale głupi nie jest. Trybunał stanu mu nie potrzebny.

Jakby nie był skrajnym prawicowcem, i miał z 6 dych - to może i bym mu kibicował. W czasach wojny trzeba mieć skurczybyka i taktyka za premiera/prezydenta.

A reszta? Koryto, warcholstwo, kumoterstwo, trampoliniarstwo, zakłamanie i obłuda. Nic więcej. Co do jednego.

Edytowane przez Qrdello
Opublikowano
2 godziny temu, Szambo napisał(a):

Ja pitole... co w tym kraju poszło nie tak.

Oni wszyscy zasługują, żeby wylecieć na zbity pysk.

Pato-politycy.

Lud to lubi widocznie. Do tego pato streamy, wallki pato MMA pooglądać z zdziczałymi pato celebrytami itd. :E

Na koniec Mocny Full i wszystko gra :E

images?q=tbn:ANd9GcRx3ULlbSw-VcRWbq1RQK1

Opublikowano (edytowane)

Nie wklejaj tutaj fejki debila od konforuskich, a nie sorry już nawet konfokacapy go wywalili z partii bo za mocno szurał. 

5fwmBu8.png

eiIQukf.png

Znów będzie przepraszał po przegranej sprawie. 

Edytowane przez Camis
Opublikowano
13 minut temu, Camis napisał(a):

Nie wklejaj tutaj fejki debila od konforuskich, a nie sorry już nawet konfokacapy go wywalili z partii bo za mocno szurał. 

5fwmBu8.png

eiIQukf.png

Znów będzie przepraszał po przegranej sprawie. 

Tusk kłamie non stop a ty mu wierzysz i ja się z tego nie śmieje -_-

Opublikowano
6 minut temu, offensive napisał(a):

3s na zweryfikowanie

W sensie, że zadzwoniłeś do tej placówki kierowanej przez panią Magdę? 🤔

2 minuty temu, voltq napisał(a):

Tusk kłamie non stop a ty mu wierzysz i ja się z tego nie śmieje -_-

Aha. Mogę kłamać bo ktoś kłamie.

Wybitny debilizm.

Opublikowano
2 minuty temu, crush napisał(a):

Wybitny debilizm.

Nie tylko jak kłamca zarzuca kłamstwo kłamcy to jest to zabawne -_-

Opublikowano
2 minuty temu, crush napisał(a):

Wybitny debilizm.

W sensie, ze nie ma zadnej Pani Magdy W. (jak na screenie) w oswiecie w Siedlcach. Teraz zrozumiales?

Opublikowano

W końcu coś mądrego. Ciekawe czy dojdzie do skutku czy część koalicji od Żukowskiej coś odwali.

Cytat

Resort spraw wewnętrznych kończy prace nad projektem ustawy odbierającym świadczenie 800 plus nieaktywnym zawodowo cudzoziemcom z państw trzecich

https://www.money.pl/gospodarka/projekt-ws-800-plus-dla-cudzoziemcow-na-finiszu-wiemy-co-zaklada-7141461065825120a.html

Opublikowano
1 godzinę temu, Camis napisał(a):

Niestety EU jest za miękka na kacapów.

Do listy trzeba dopisać konforuskich oni też są przeciw. 

Konfiskata aktywów państwa rosyjskiego faktycznie oznaczałaby nieuchronną konfrontację militarną w najbliższym czasie. To jest realna czerwona linia i to nie nastąpi. Ale pogadać i popisać sobie jest dozwolone.

Opublikowano (edytowane)

Brawo jechać z kacapem.

1743572233181-jpeg.8999403

Na razie jeden sondaż, ale się chyba wystraszył jak wyrzygał taki wpis na X.

Cytat

Sławomir Mentzen traci poparcie. To pokłosie słów o aborcji? [SONDAŻ]
Sławomir Mentzen zanotował spadek na trzecią pozycję względem poprzedniego sondażu w wyścigu o najwyższy urząd w państwie. Rafał Trzaskowski utrzymuje się na czele z wynikiem 35 proc. poparcia. Drugie miejsce przypadło Karolowi Nawrockiemu, który zdobył 23 proc. głosów — wynika najnowszego sondażu prezydenckiego Instytutu Badań Pollster na zlecenie "Super Expressu".

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/slawomir-mentzen-traci-poparcie-to-poklosie-slow-o-aborcji-sondaz/r8sfsm4,79cfc278

To łon nie powiedział, to fejk!!!11

Edytowane przez Camis